Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. Sharon Siamon: KASVUKIPUJA. Suomennos: Nina Mäki-Kihniä. 2005 Pollux-hevoskerho. 128-sivuinen nidottu kirja, ehjä ja siisti, ei merkintöjä. Kirjan piirroskuvituksen ja kansikuvan on tehnyt Jennifer Bell.

Kasvukipuja (2005; Free Horse 2002) -teoksessa naapuriapu on arvossaan Kalliovuorilla! Kun retkeilymajan omistaja sairastuu äkillisesti, Meg ja hänen poikaystävänsä Thomas jäävät auttamaan. Nuoret huolehtivat sekä tilan hevosista että 10-vuotiaasta vintiöstä Tylerista. Yhteiselämä ei kuitenkaan suju kitkatta, sillä vastuu on musertava. Kun kylään tulee vielä leuhka Brett, alkaa Megin mitta täyttyä. Mutta miksi tilan Rusty-ruuna haluaa repiä Bretin kappaleiksi?

 

2. Sharon Siamon: RODEOHEVONEN. Suomennos: Anne Pölkki. 2004 Pollux-hevoskerho, Mustang-vuoren ratsut -sarja. 126-sivuinen nidottu kirja, ehjä ja siisti, ei merkintöjä. Kirjan piirroskuvituksen ja kansikuvan on tehnyt Jennifer Bell.

Rodeohevonen (2004; Rodeo Horse 2002) on viides Mustang-vuoren ratsut –sarjan kirja. Alison Chant joutuu kauhukseen muuttamaan äitinsä mukana kauas kotoa, keskilännen peräkylään. Uudet koulutoverit ovat toivottoman tylsiä maajusseja. Jopa Becky-serkun on vaikea sopeutua. Syy ei tosin ole ympäristössä vaan Alisonissa, joka käyttäytyy kuin uppiniskainen kakara! Becky saa hoitaakseen Alisonin adoptoiman Splash-mustangin. Serkukset riitelevät kuitenkin yhtä mittaa, ja kun Alison haluaa aloittaa Splashin koulutuksen, tulee Beckyn mitta täyteen. Hän joutuu kuitenkin katumaan äkkipikaisuuttaan katkerasti.

 

3. Sharon Siamon: LADINON PALUU. Suomennos: Nina Mäki-Kihniä. 2004 Pollux-hevoskerho, Mustang-vuoren ratsut -sarja. 124-sivuinen nidottu kirja, kannessa tarran jälkeä, muuten ehjä ja siisti, ei merkintöjä. Kirjan piirroskuvituksen ja kansikuvan on tehnyt Jennifer Bell.

Ladinon paluu (2004; Brave Horse 2002) on kuudes Mustang-vuoren ratsut -sarjan kirja. Kaverukset Meg ja Becky ovat pakahtua innosta. Edessä on kaksi viikkoa Beckyn kotona, Mustang-vuoren hevostilalla. Tyttöjä kutkuttaa, sillä mukaan on lupautuneet Beckyn mielitietty Sam ja Megin ihastus Thomas. Beckyn harmiksi seurueeseen tuppautuu myös Alison. Näyttää siltä, että kaunis mutta kuriton serkkutyttö haluaa omia Splash-hevosensa lisäksi Samin. Löytyisipä Alisonille oma poikaystävä! Todellisia hankaluuksia Alison aiheuttaa, kun lähettää Thomasin metsässä kohtaamansa mustangin jäljille. Samaan aikaan seudulla huhutaan häijyn Ladinon paluusta. Kertoman mukaan haamuhevonen vihaa miehiä. Porukan pojat ajautuvat hurjien vaarojen tielle, kun etsintäpartio seuraa Thomasin jälkiä hylätylle kaivosalueelle…

 

4. Sharon Siamon: PREERIAN MUSTANGIT. 2003 Pollux-hevoskerho. 125-sivuinen nidottu kirja, kansissa taittumia, muuten ehjä ja siisti, ei merkintöjä. Kirjan piirroskuvituksen ja kansikuvan on tehnyt Jennifer Bell.

Preerian mustangit (2003; Wild Horse 2002) -teoksessa ystävykset Becky, Meg ja Alison ovat koulussa Montrealissa. Suurkaupungin vilinään hinkunut Becky huomaa, että hän kaipaa jylhille Kalliovuorille ja kotiin Mustang Mountainen hevostilalle. Tilapäistä helpotusta on luvassa, kun Beckyn äiti pyytää tytärtään viikoksi Wyomingiin erään sukulaisen luokse. Houkuttimena ovat villit mustangi-laumat, joita preerialla vielä vaeltaa. Myös Meg innostuu tuumasta - ja nirppanokkainen Alisonkin päättää ähteä mukaan. Perilä tyttöjen emäntä Terri-Lyn paljastuu pesunkestäväksi lännennaiseksi, joka auttaa vilihevosten huutokaupassa. Wyomingin avaran taivaan alla tytöt kohtaavat villihevoset niin vapaina preerialla kuin vangittuina. Varsinkin sairaan mustangitamman riutuminen on särkeä Alisonin sydämen. Tyttö päättää hankkia tamman itselleen - hinnalla millä hyvänsä.

 

5. Sharon Siamon: KULTAKUUMETTA. 2000 Pollux-hevoskerho. 127-sivuinen nidottu kirja, ehjä ja siisti, ei merkintöjä. Kirjan piirroskuvituksen ja kansikuvan on tehnyt Lindsay Graham.

Kultakuumetta (2000; Gallop for Gold 1992) on toinen Sharon Siamonin suomeksi ilmestynyt kirja. Kiff Kokatow on raivoissaan: koko kesä on pilalla, sillä hän joutuu jälleen viettämään sen Remington Wickersin kanssa. Remington on patalaiska, läpeensä tylsä poika, joka säikkyy kaikkea mikä liikkuu – jopa harmitonta iilimatoa. Tänä vuonna Remingtonilla on yllätys Kiffille ja hänen ystävilleen. Hänellä on mukanaan hevonen, eikä ihan mikä tahansa hevonen, vaan Efstur, ehta palkintoja voittanut islanninhevonen. Vahinko vain ettei Remington osaa ratsastaa… Remingtonin härnääminen unohtuu, kun Kiff löytää kultaa vanhasta Carterin kaivoksesta. Eräänä päivänä Kiff huomaa, että vanhan kultakaivoksen lähettyvillä tapahtuu kummia, ja aikoo ottaa asiasta selvän. Mutta kuka olisi arvannut, että Remington Wickers on ainoa, joka voi pelastaa Kiffin ja kumppanit pulasta!

Sharon Siamon asuu Ontariossa, Kanadassa. Hän kirjoittaa lapsille ja nuorille hauskoja ja jännittäviä kirjoja. Mustang-vuoren ratsut –sarjassa hän palaa ensimmäiseen rakkauteensa, hevosiin. Kirjoista 13 on ilmestynyt suomeksi, ensimmäiset – Vuorten armoilla, Tulihevonen, Kuunsillan mustangit ja Kultakuumetta – vuonna 2000.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 103 vrk 6 h 56 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

1 € Sulkeutuu 103 vrk 6 h 56 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.