Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. Jane Ayres: GEMMA JA NOIDUTTU AMULETTI. Suomennos: Anne Pölkki. Kannen kuva: Jennifer Bell. 2002 Pollux-hevoskerho, Gemma-sarjan toinen kirja. 94-sivuinen nidottu kirja, kannen nurkissa taittumia (ks. kuva), muuten ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Gemma ja noiduttu amuletti (2002; Gemma and the Tattoeed Horses 2001) -teoksessa viisitoistavuotias Gemma Carlton ystävineen suorastaan asuu Punametsän tallilla. Varsinkin nyt, kun hänen poikaystävänsä Steve ottaa ensiaskeleitaan ratsastuksen jalossa taidossa. Eräällä maastolenkillä Gemma ja Steve löytävät koruja, jotka ovat ilmiselvästi varastettuja. Korut johdattavat Gemman kauniiden arabitammojen jäljille. Delphi ja Sahara ovat vaarassa joutua teuraaksi, joten nopea toiminta on tarpeen. Gemmaa eivät kummitukset yleensä pelota, mutta jotakin outoa on ilmassa. Ja se liittyy tammojen korvien takaa löytyviin kummallisiin polttomerkkeihin sekä salaperäiseen amulettiin.

 

2. Jane Ayres: GEMMA JA MUSTA ORIVARSA. Suomennos: Satu Heimonen. Kannen kuva: Jennifer Bell. 2005 Pollux-hevoskerho, Gemma-sarjan kolmas kirja. 127-sivuinen nidottu kirja, ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Gemma ja musta orivarsa (2005; Gemma and the Black Colt 2003) -teoksessa Gemma Carltonin elämään laukkaa uusi ihastus: yllätysvarsa Starchaser. Edessä häämöttää kaikkien aikojen hevoskesä, mutta mitä vielä! Välit poikaystävä Steveen rakoilevat, hevosten hoitokodilla on rahahuolia ja kaiken kukkuraksi Gemma kohtaa tyypin, joka väittää omistavansa Starchaserin. Onneksi on sentään ystäviä - sekä salaperäinen Kyle, joka saa Gemman sydämen pamppailemaan.

 

3. Jane Ayres: GEMMA JA HEVOSHUIJARIT. Suomennos: Kirsi Tuittu. Kannen kuva: Jennifer Bell. 2006 Pollux-hevoskerho, Gemma-sarjan neljäs kirja. 94-sivuinen nidottu kirja, kannessa taittumia, muuten ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Gemma ja hevoshuijarit (2006; Gemma and the Disappearing Showjumpers 2006) -teoksessa Gemmalla on edessään tylsääkin tylsempi kesäloma. Kaverit matkustavat pois, ja poikaystävä Kyle lähtee opiskelemaan hevoskuiskausta. Gemma saa kuitenkin ystävän, entisen kilparatsastaja Samin. Yks kaks tytöt löytävät itsensä hevosvarkaiden jäljiltä - ja kesälomasta kehkeytyykin kaikkea muuta kuin pitkäpiimäinen!

 

4. Jane Ayres: KAIKKI ON TOISIN. 2001 Pollux-hevoskerho. 127-sivuinen nidottu kirja, ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Kaikki on toisin (2001; Transitions 2001) -romaanin päähenkilö, neljätoistavuotias Annie, on alkanut pelätä esteitä pudottuaan pillastuneen Dax-ponin selästä. Annie etsii rauhallista ratsua entisen villikkonsa tilalle ja päätyy katsastamaan Rocket-nimisen ruunikon. Se on komein hänen koskaan näkemänsä hevonen, mutta vie häntä kentällä kuin raketti. Annie ajattelee nähneensä hevosen ensimmäistä ja viimeistä kertaa. Toisin kuitenkin käy. Rocketin omistaja, Annien ikäinen Elizabeth soittaa Annielle ja rukoilee häntä ostamaan ruunikon. Elizabeth on outo tapaus. Miksi tyttö haluaa myydä rakkaan hevosensa? Kun Elizabethin tarina selviää Annielle, tyttöjen kohtalot nivoutuvat väistämättömästi toisiinsa. Ja aika jatkaa armotonta kulkuaan.

 

5. Jane Ayres: TÃYDELLINEN HEVONEN. 2004 Pollux-hevoskerho. 108-sivuinen nidottu kirja, ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Täydellinen hevonen (The Perfect Horse 2004) -teoksessa Krista saa hoidettavakseen naapurin Ribbon Dance -hevosen ja Blue-terrierin, kun Fabriella lähtee kesäksi työmatkalle. Lupaavasti alkanut loma saa kuitenkin yllättävän käänteen, kun Kristan isä ilmoittaa ottavansa Kristan mukaansa Yhdysvaltoihin kesäksi. Mistä löytyisi hoitopaikka Ribbon Dancelle ja terhakalle Bluelle? Loppujen lopuksi Krista matkustaa Shannon-serkun luo salaisuuksia kuhisevaan rannikkokylään. Arvoituksellinen saari on ollut tiettävästi autiona vuosikausia, mutta Kristasta tuntuu, että joku pitää häntä silmällä. Ja mistä on peräisin rannalla valtoimenaan laukkaava täydellisen kaunis mutta villi täysiverinen? Shannon kenties tietää enemmän kuin paljastaa. Vaaralliset vuorovedet tempaavat Kristan mukaansa seikkailun pyörteisiin.

Englantilainen Jane Ayres (s. 1962 Peterborough) ratsasti lapsena säännöllisesti ja aloitti ratsastuksen uudelleen kolmikymppisenä, mutta joutui lopettamaan vakavan putoamisen jälkeen. Nykyään hän asuu Kentissä ja on töissä musiikin ja englannin opettajana paikallisessa koulussa. Hän on kirjoittanut novelleja, runoja ja lehtiartikkeleita, mutta pääasiallisesti kuitenkin hevoskirjoja. Kirjat muodostavat sarjoja: Gemma-sarja, Matty-sarja. Myllytila-sarja ja Villin hevosen saari -sarja. Jane Ayresin teoksista on julkaistu suomeksi Salaperäiset ponit (1993), Myllyn aavehevonen (1994), Ongelmia ponitallilla (1995), Villin hevosen saari (1995), Kadonneet ponit (1997), Paluu villin hevosen saarelle (1997), Hevospartio (1998), Keskiyön hevonen (1999), Nouse ratsaille Jan (1999), Ponitallin uusi vuosi (1999), Pulmallinen poni (2000), Kilpahevonen katoaa (2001) ja Villihevosten saari (2009), Pollux-hevoskerhossa Lahjahevonen (1999), Peto hevoseksi (2000), Myrskyn silmässä (2001), Kaikki on toisin (2001), Täydellinen hevonen (2004), Parvekehevonen (2009) ja Pimeyden hevoset (2009) sekä hevoskerhon Gemma-sarjassa Ponitallin uusivuosi (1999), Gemma ja noiduttu amuletti (2002), Gemma ja musta orivarsa (2005) ja Gemma ja hevoshuijarit (2006).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 19 vrk 6 h 4 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

1 € Sulkeutuu 19 vrk 6 h 4 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.