Kuvaus

Hieno lukukokemus !
Sheila Hockenin kirja Emma ja minä kertoo sokeasta tytöstä, opaskoirasta ja näkemisen ihmeestä. Lukukokemus, joka ei hevin unohdu.

Otava, 1978, kovakantinen, 236 s.   Muuten hyväkuntoinen kirja, mutta paperikannet ovat kuluneet.

 

Ostaja maksaa postimaksut Postin voimassaolevan hinnaston mukaisesti.. Lähetän Helposti -kirjeenä C4. (esim. 15.2.16 alkaen hinta on 3,25 eur)
Takakannesta:
Poikkeuksellisen koskettava, valoisa ja lämmin inhimillinen dokumentti, joka välittää tärkeää tietoa sokean ihmisen elämästä, opaskoirista ja niiden korvaamattoman arvokkaasta työstä. Tämä kirja kannattaa lukea jokaisen näkevän.
Kirjan kertojaminä, Sheila Hocken, syntyi 1946 Beestonissa Nottinghamin lähellä ja peri isältään näkövamman. Lapsena hän pystyi liikkumaan ja toimimaan lähes omin voimin, mutta jo alle kaksikymmenvuotiaana hän oli sokea. Tässä vaiheessa kuvaan astui opaskoira Emma. Labradorinnoutaja Emma oli harvinaisen älykäs ja aloitekykyinen koira, jonka myötä Sheilan elämänkuviot laajenivat arvaamattomasti. Yhdessä Sheila ja Emma pystyivät normaaliin elämään. Emman seura ja tuki rohkaisivat Sheilan hankkimaan oman asunnon, itsenäistymään. Sheila kävi töissä, opiskeli, toimi puhujana, esiintyi radiossa, rakastui ja meni naimisiin. Mutta suurin Sheilan elämän ihmeistä oli vielä edessäpäin: näön saaminen. Vaikea silmäleikkaus onnistui. Sheila näki miehensä, korvaamattoman Emman, ympäröivän maailman ja tyttären, joka vuotta myöhemmin synnytti.Hakusanoja: sokea sokeus opaskoira

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

4 €
Sulkeutuu 43 vrk 15 h 6 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4 € Sulkeutuu 43 vrk 15 h 6 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.