Kuvaus

Sherlock  -  1. Ensimmäinen Tuotantokausi  -  2 DVD

 

Alkuperäisnimi:  Sherlock Holmes  -  The Complete First Season

 

Sisältää kauden kaikki jaksot

Fiktion kaikkien aikojen kuuluisin ja pisin ystävyyssuhde saa uuden alun kun Sherlock Holmes (Benedict Cumberbatch) ja tri John Watson (Martin Freeman) ajautuvat keskelle hämmentävimpiä mysteerejä ja kiehtovimpia seikkailuja - ja saavat peräänsä tietenkin vaarallisimmat rikolliset. Sherlock Holmes on palannut, sellaisena kuin hänet oli tarkoitettu - kiivaana, nykyaikaisena, monimutkaisena ja vaarallisena. Palkittu Benedict Cumberbatch tuo esiin mestarietsivän modernin ruumiillistuman täysin uudessa valossa mukaansa tempaavassa BAFTA-palkitussa draama-sarjassa.

 

Vaaleanpunainen kuolema
Afghanistanista palaava loukkaantunut sotasankari tapaa erikoisen mutta karismaattisen neron, joka etsii huonetoveria. Odottamaton ystävyys tri Watsonin ja Sherlock Holmesin välillä on alkanut. Scotland Yard painii kummallisen itsemurhasarjan kanssa ja joutuu pyytämään mestarietsivän apua.

Sokea pankkiiri
Vanha opiskelukaveri ottaa Sherlockiin yhteyttä. Pankkiin, jossa hän työskentelee on murtauduttu. Mitään ei ole viety, mutta seinällä olevan kuvan päälle on maalattu kummallinen hieroglyfi spraymaalilla. Sherlock ja tri Watson aloittavat kadonneen työntekijän, Eddie Van Coonin, etsinnät.

Elämä pelissä
Sherlock on tylsistynyt Lontoon rikollisten mielikuvituksettomuuteen, mutta ei pitkään sillä hän saa varsin hankalan tapauksen ratkaistavakseen. Hänen veljensä Mycroft pyytää häntä ratkaisemaan tapauksen, johon liittyy junaraiteilta löytynyt kuollut valtion virkamies. Ensisilmäyksellä se tuntuu läpihuuto jutulta, mutta osoittautuukin vaaralliseksi palapeliksi.

 

Vuodelta
2010

Ohjaus
Mark Gatiss

Näyttelijät
Benedict Cumberbatch
Martin Freeman
Rupert Graves
Una Stubbs
Loo Brealey
Zoe Telford
Vinette Robinson
Gemma Chan
Jeany Spark

 

Kesto
4 Tuntia 26 min

Tekstitys:

Suomi, Ruotsi, Norja


K-11

R2

Ruotsijulkaisu

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5,98 €
Sulkeutuu 52 vrk 12 h 54 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5,98 € Sulkeutuu 52 vrk 12 h 54 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.