Kuvaus

hyväkuntoiset

Kaikki elokuvat ei kuvassa

ELOKUVAT :

KÄÄNNEKOHTA
Kauan aikaa sitten Deedee ja Emma tanssivat yhdessä balettia ja haaveilivat, että heistä tulisi kuuluisia prima ballerinoja. Emman kohdalla haave toteutui. Deedee sen sijaan meni naimisiin ja sai lapsia. Monta vuotta myöhemmin naiset tapaavatuudelleen. Deedee asuu amerikkalaisessa maaseutukaupungissa, jonne Emman tähdittämä kuuluisa balettiseurue saapuu kiertueelle. Emma, jonka parhaat balettivuodet ovat jo takanapäin, tarjoaa Deedeen tanssia harrastavalle tyttärelle Emiliallemahdollisuuden liittyä balettiseurueeseen. Deedee seuraa tytärtään New Yorkiin, jossa Emiliasta tulee se suuri tanssijatar, jollaiseksi hänen äitinsä aikoinaan haaveili tulevansa.

COCO CHANEL
Legendaarisen tyylikuningattaren dramaattinen elämäntarina.
Vuosisadan vaihteen Ranskassa naisten pukeutumisesta puuttuu mielikuvitus ja eleganssi. Kuristavat korsetit ja muhkeat pitsiluomukset kyllästyttävät nuorta ja varatonta Gabrielle Chanelia, jolla on aivan uudenlainen näkemys tyylistä. Hänellä on silmää yksityiskohdille ja ennen kaikea hän tietää, millaisissa vaatteissa naiset todella viihtyvät.
Päättäväisen naisen ajatukset ravistelevat muotimaailmaa ja saavat myös osakseen vastalauseita. Muodin vallankumouksen kulissien taakse jää maailmankuulun suunnittelijan henkilökohtainen traaginen elämä, johon kuuluu intohimoa ja rakkautta yli rajojen.
Millainen oli nainen, joka mullisti tavan jolla pukeudumme tänään ja loi ajattoman tyylin, Chanel No. 5 -parfyymin ja pikkumustan? Coco Chanel on romanttinen draama 1900-luvun vaikutusvaltaisimmasta muoti-ikonista.

SWEET CHARITY
Shirley MacLaine tekee yhden parhaimmista näyttelijäsuorituksistaan tässä mahtavassa musikaalissa, joka perustuu Neil Simonin Broadway-jymymenestykseen. Ohjaaja Bob Fosse sai jalansijaa uudelle elokuvalajille tällä lennokkaalla, visuaalisesti mykistyttävällä kertomuksella New Yorkin rakkaudennälkäisestä tanssipaikan emännästä Charity Hope Valentinesta, joka unelmoi kunnon romanssista, mutta menettää sydämensä hunsvottimiehille yksi toisensa jälkeen. MacLainen lisäksi elokuvassa esiintyvät tähdet Chita Rivera, Sammy Davis Jr., Ricardo Montalban ja Stubby Kaye. Elokuvaa siivittää kolmetoista Cy Coleman-Dorothy Fieldsin menevää kappaletta: mm. Big Spender, Rhythm of Life, There’s Gotta Be Something Better Than This ja show’n lopettava If My Friends Could See Me Now. Elokuva on unohtumaton kaikkien aikojen klassikko.

HUHU
Karen (Audrey Hepburn) ja Martha (Shirley MacLaine) johtavat maineikasta tyttökoulua. Heidän kuritettuaan ilkeää pikkutyttöä, kostonjanoinen lapsi vääristää vahingossa kuulemansa lausahduksen herjaukseksi ja syyttää opettajiaan kyseenalaistettavasta käytöksestä.
Pian skandaalinkatkuinen huhu pyyhkäisee yli koko kouluyhteiskunnan, ja sen vaikutukset ovat nopeat, murskaavat... ja traagiset...

HUHUPUHETTA
Jennifer Aniston näyttelee Sarah Huttingeria, joka palaa kotiinsa kihlattunsa kanssa vakuuttuakseen siitä, ettei hänen perheensä pidättyväinen, sovinnainen golfklubi-elämäntyyli ole hänen tyyliään. Ja ehkei koko Huttingerin perhekään ole hänen omansa. Liity Sarahin seuraan hänen selvittäessään salaisuuksia, jotka osoittavat, etteivät Huttingerit ole pidättyväisiä eivätkä sovinnaisiakaan. Myös Kevin Costner, Shirley MacLaine ja Mark Ruffalo liittyvät mukaan hauskanpitoon. Elokuvan tarina perustuu huhuihin, mutta naurut ovat aitoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 73 vrk 11 h 53 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

32 € Sulkeutuu 73 vrk 11 h 53 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.