Kuvaus

SHREK X 4

SHREK--

TAPAA VALLOITTAVA JÄTTI SHREK, JOKA PONKAISI ELOKUVAVIIHTEEN HUIPULLE JA SAI YLEISÖT HALTIOIHINSA KAIKKIEN AIKOJEN MAHTAVIMMASSA SADUSSA! SHREK LÄHTEE USKALIAALLE MATKALLE, JONKA PÄÄMÄÄRÄNÄ ON PELASTAA TUITTUPÄINEN PRINSESSA FIONA  LOHIKÄÄRMEEN KYNSISTÄ. SAMALLA SHREK HANKKII TAKAISIN KOTISUONSA JUONIA PUNOVALTA LORDI FARQUAADILTA. APUNA SHREKILLÄ ON RAKASTETTAVA MUTTA MELKO SUULAS AASI. SHREK ON JÄTIKOKOINEN SEIKKAILU, JONKA HALUAT VARMASTI KATSOA UUDELLEEN, KERTA TOISENSA JÄLKEEN!

TUOTANTOVUOSI 2001

KESTO 1H 30MIN PUHUMME SUOMEA JA RUOTSIA

MUOVEISSA

SHREK 2--

SUURSUOSIKKI, VIHREÄ JÄTTI SHREK, ON TAAS TÄÄLLÄ KAIKKIEN AIKOJEN YKKÖSKOMEDIASSA. SEKÄ KRIITIKOT ETTÄ KATSOJAT PITÄVÄT SHREK 2:STA JOPA OSCAR - PALKITTUA EDELTÄJÄÄNSÄ PAREMPANA! AVIOLIITON AUVOISA SATAMA JOUTUU MYRSKYN KOURIIN, KUN SHREK  JA FIONA MATKAAVAT TAPAAMAAN APPIVANHEMPIAAN JOUTUEN RATKIRIEMUKKAASEEN JA VAUHDIKKAASEEN SEIKKAILUUN. USKOLLISEN AASIN AVULLA SHREK KÄY TAISTOON MYRKKYJUOMAA  KEITTELEVÄÄ HYVÄÄ HALTIAJATARTA, KOMEAA PRINSSI ULJASTA JA KUULUISAA PALKKAMURHAAJAA, SAAPASJALKAKISSAA VASTAAN.

TUOTANTOVUOSI 2004

KESTO 1H 32MIN PUHUMME SUOMEA JA RUOTSIA

MUOVEISSA

SHREK THE THIRD--

VALMISTAUDU KOLMANTEEN SHREKIIN: MAHTAVIN KOSKAAN KERROTTU TARINA JATKUU TÄYSIN UUDENLAISELLA KOMEDIALLA, JOKA SAA KUNINKAALLISET MITTASUHTEET. SHREKIN EDESSÄ ON JÄLLEEN UUSI SEIKKAILU, JOKA SAA SUKAT PYÖRIMÄÄN JALOISSA. SEIKKAILUSSA AASI JA SAAPASJALKAKISSA AUTTAVAT SHREKIÄ LÖYTÄMÄÄN OIKEUTETUN  TIENSÄ KRUUNUNVALTIAAKSI. ELOKUVASSA ON MUKANA KAIKKIEN SUOSIKKIHAHMOJEN LISÄKSI MYÖS TAIKAVOIMIA OMAAVA, HARHAANJOHDETTU MERLIN, KÖMPELÖ ARTHUR, PRINSESSOJEN TEHOTIIMI JA JOUKKO YLLÄTTÄVIÄ UUSIA TULOKKAITA. VAIN SHREK OSAA KERTOA TARINAN, JOSSA KAIKKI ELÄVÄT ELÄMÄNSÄ ONNELLISESTI NAURAEN LOPPUUN ASTI!

TUOTANTOVUOSI 2007

KESTO 1H 32MIN PUHUMME SUOMEA JA RUOTSIA

MUOVEISSA

SHREK FOREVER AFTER - THE FINAL CHAPTER--

SHREK JA IKUINEN ONNI: KAIKKI ALKOI SIITÄ, KUN  RAKASTETTAVA JÄTTI YSTÄVYSTYI PUHUVAN AASIN KANSSA JA PELASTI KAUNIIN PRINSESSAN UNOHTUMATTOMASSA TARINASSA, JOKA NÄYTTI SUUNTAA  UUSILLE ANIMAATIOELOKUVILLE. NYT TULEE SHREK JA IKUINEN ONNI, OSCAR - PALKINNON VOITTANEEN ELOKUVASADUN RIEMUKAS ILMIÖMÄINEN PÄÄTÖSOSA.

SHREK HAIKAILEE POIKAMIESAIKAA, JOLLOIN OLI PELOTTAVA JÄTTI JA SOLMI SOPIMUKSEN TITTELINTUUREN KANSSA VOIDAKSEEN ÄRJÄHDELLÄ ENTISEEN TAPAAN. MUTTA ASIAT MENEVÄTKIN MULLIN MALLIN. AASI EI ENÄÄ MUISTAKAAN PARASTA YSTÄVÄÄNSÄ. FIONA ON HURJA SOTURIPRINSESSA JA SAAPASJALKAKISSA  ON SANGEN LIHAVA MIRRI! YHDESSÄ HEILLÄ ON VAIN 24 TUNTIA AIKAA MITÄTÖIDÄ SOPIMUS JA PALAUTTAA IKUINEN ONNI, JOTTA TARINA SAATAISIIN ONNELLISEEN PÄÄTÖKSEEN.

TUOTANTOVUOSI 2010

KESTO 1H 33MIN PUHUMME SUOMEA JA RUOTSIA

EI MUOVEJA PÄÄLLÄ!

YHTEISKESTO 6H 7MIN

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

23,80 €
Sulkeutuu 88 vrk 3 h 15 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

23,80 € Sulkeutuu 88 vrk 3 h 15 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.