Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myyn uusien langattomien kuulokkeiden alta pois vanhat johdolliset Shuren se846-cl-efs in-ear-kuulokkeet. Nämä Shuren highend in-earit ovat parhaat nappikuulokkeet mitä minulla on koskaan ollut, jos olet etsimässä in-ear-kuulokkeita vaimennuksella ja vain paras malli kelpaa, niin nämä täyttävät vaatimuksesi. Lisäksi kuulokkeiden vastetta voi ekvalisoida mukana tulevilla suuttimilla, jos haluaa sovittaa kuulokkeet omalle musiikille sopivammaksi

Mukana tulee iso liuta lisätarvikkeita ja sovitetulppia (katso ao. arvostelut lisätietona). Mukana tulee kuitti (ostettu alunperin saksalaisesta outletista), ja takuu ei ole enää voimassa.

Halvimmillaan uutena hintaseurannan mukaan 922 euroa.

Toimitus: nouto Helsingin Lauttasaaresta, tai postitus haluttuun osoitteeseen, jollon huutaja maksaa toimituskulut.

Yleistä:

Shure-korvanappikuulokkeet perustuvat ammattikäyttöön suunniteltuihin ja keikkakäytössä toimiviksi todettuihin malleihin. Kaikille malleille yhteistä on erinomainen ulkopuolisten äänien vaimennus (jopa 37 dB), jonka ansiosta kuunteluvoimakkuus voi olla alhaisempi äänekkäässä ympäristössä. Eristys toteutetaan ilman elektroniikkaa, joten pohjakohinaa aiheuttavaa elektroniikkaa ja paristoja ei tarvita. SE Series -mallien keveys, kestävyys ja erinomaisen hyvä soundi tekevät niistä ykkösvaihtoehtoja kannettavien laitteiden kuunteluun.

Neljällä High-Definition MicroDriver -elementtillä (Hi/Mid/Low/True Subwoofer) on saavutettu ennenkuulematon selkeys ja syvä bassotoisto ilman säröä ja häiriöitä. Lisäksi, 10 tarkkuushitsattua rosterilevyä muodostaa neljän tuuman mittaisen, korkean akustisen massan polun, jonka ansiosta alataajuudet alkavat vaimenemaan noin 75 Hz:n tienoolla – ilman säröä ja artifakteja. Taajuusvaste on myös valittavissa mieleiseksi vaihdettavien suuttimien avulla (tasapainoinen, lämmin tai kirkas).

Tekniset tiedot:

- herkkyys: 114 dB SPL/mW

- taajuusalue: 15Hz - 20 kHz

- kaapelin pituus: 120 cm ja 160 cm

- irrotettava ja vaihdettava kaapeli

- väri läpinäkyvä kristalli

- kuuloke-elementti tyyppi: Quad High-Definition MicroDrivers


Arvostelu:
https://www.whathifi.com/shure/se846/review

Arvostelu-video:
https://www.youtube.com/watch?v=8khvLYW_fnM

hakusanat: genelec, sennheiser, logitech, sony, apple, beats, bose, highend, bluetooth, langattomat, audio-technica, beyerdynamic, grado, akg, panasonic, philips

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
389 €
Ilmoitus on sulkeutunut 21.8.2019 15:30
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.