Kuvaus

Huuto- / ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. Sigge Stark: SIRKUS DEMONIO. Suomentanut Karin Blomén. 1984 Winthers. 160-sivuinen nidottu kirja, ehjä ja siisti, ei merkintöjä, kannessa tarjoustarra.

Sirkus Demonio (1984; Cirkus Demonio) -teoksen tapahtumat sijoittuvat sirkuksen maailmaan. Sahanpurun ja hevosten haju kohosi kohti sirkusteltan kupolia. Orkesteri kajautti ilmoille tunnussävelen, ja punakeltaisten valojen välkkyessä maneesille karautti kuvankaunis nainen lämminverisellä ratsullaan. Pitkät hiukset hulmusivat hoikan vartalon ympärillä ja suu loisti valkoiseksi meikattujen kasvojen keskellä kuin veriläikkä. Maneesin takana käytävässä odotteli taikuri Olsky – himokas virne vastenmielisillä kasvoillaan. Miss Belladonnasta tulisi hänen seuraava uhrinsa!

Sigge Stark (oik. Signe Björnberg os. Petersén, 1890 Örebro – 1964 Filipstad) kirjoitti ensimmäiset novellinsa 25-vuotiaana. Hänen esikoisteoksensa on Den steniga vägen till lyckan (1924). Sigge Stark jatkoi kirjoittamistaan 1960-luvulle asti. Hän julkaisi 115 romaania ja viitisensataa novellia tai kertomusta ja oli vuosikymmenien ajan Ruotsin luetuimpia kirjailijoita. Hänen teoksiaan on käännetty useille kielille, suomeksi lähes neljäkymmentä, joista ensimmäisinä Coran arvoitus (1946; Cora Bergös gåta) ja Kultaharja (1946; Guldkungen). Omalla nimellään Signe Björnberg on julkaissut teokset Kamrat Hund (1953; ei suom.) ja Våra vänner djuren (1969; ei suom.).

 

2. Karl Zumbro: RAKASTAA JA ELÄÄ. Suomennos M. Sarko. 1978 Vaasa Oy Ruususarja 42. 141-sivuinen nidottu kirja, kansissa kulumaa ja selän alareunassa repeämää, esilehti irronnut mutta tallessa (esilehdellä ei ole tekstiä), muuten ehjä ja siisti, nimilehden yläreunaan alkuperäinen omistaja on kirjoittanut nimensä, ei muita merkintöjä.

Rakastaa ja elää (1978; Geschicter der Liebe / Ich hasse Orchideen 1970) -romaani alkaa sveitsiläiseltä tenniskerholta. Mies istui baarissa auringonpaahtamana ja komeana, iloisen seurueen itsestään selvänä keskipisteenä. Henrik Berlin. Nuori, hurmaava tennisopettaja, joka oli ilmestynyt hänen elämäänsä ja muuttanut sen ihmeelliseksi uneksi...  Christel Halling käveli sorapintaista käytävää kerhotalolle. Hänen kätensä puristi lujasti pientä mustaa pistoolia takintaskussa... Hän oli ampunut miehen. Lopultakin oli Henrik saanut rangaistuksensa, eikä Christel katunut. Kuinka hän olikaan saattanut niin pettää häntä. Nainen jota Henrik oli salaa tavannut, oli Christelin äiti...

Karl Zumbro (1928 Wattenscheid – 2001 Lüneburg) oli saksalainen kirjailija. Sodan jälkeen aloittamallaan uralla hän kirjoitti pääasiassa romanttisia tarinoita, joita julkaistiin jatkokertomuksina ja kioskikirjoina. Ensimmäisen kovakantisen kirjansa hän julkaisi 70-vuotiaana, vuotta ennen kuolemaansa. Karl Zumbron teoksista ovat suomeksi ilmestyneet Viihdeviikarien Ruususarjassa Hänen salaisuutensa (1976: 28), Tee hänet onnelliseksi (1977: 33), Poltetut siivet 1977: 37) ja Rakastaa, elää (1978: 42).

 

3. Margaret Blake: SILMINNÄKIJÄ LOUISE, KUUSI VUOTTA. Suomennos M. Sarko. 1976 Vaasa Oy, Ruususarja 24. 140-sivuinen nidottu kirja, kansissa pientä kulumaa ja taittumaa (ks. kuva), muuten ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Silminnäkijä Louise, kuusi vuotta (1976; Flight from Fear 1970) -romaanissa englantilainen lääkäri Stefan Marriot on lomalla Ranskassa. Hän tapaa Coq d’Or -nimisen majatalon pihalla pienen tytön kanssa liikkeellä olevan nuoren naisen, Kerry Aspinallin, joka kertoo myös olevansa kotoisin Englannista, Kentistä. Kerry oli sanonut, että autossa nukkuva tyttö oli hänen tyttärensä, eikä Stefanilla ollut mitään syytä epäillä hänen sanojaan. Mutta herätessään tyttö huusi äitiään. Miksi Kerry oli valehdellut hänelle? Kuka pikkutyttö oli?

Barbara Margaret Trimble (1921 Holyhead, Anglesey, Wales – 1995) oli brittikirjailija, joka julkaisi yli 20 teosta (1967–91), rakkausromaaneja sekä rikosromaaneja ja trillereitä, kirjailijanimillä Margaret Blake , BM Gill ja Barbara Gilmour. Nimellä Margaret Blake julkaistuista rakkausromaaneista ovat suomeksi ilmestyneet Silminnäkijä Louise, kuusi vuotta (1976; Flight from Fear 1973), Askel pimeään (1976; A Place of Darkness) ja Kuka oli syyllinen? (1976; The Rare and the Lovely 1969).

 

4. Mary Mackie: MISSÄ ON SUSANNE? 1979 Vaasa Oy, Ruususarja n:o 54. 141-sivuinen nidottu kirja, kansien taittumia ja kulumia, selän alareunan repeämää (ks. kuva) ja takakannen pientä tarran jälkeä lukuun ottamatta ehjä ja siisti, esilehdellä aikaisemman omistajan nimi, ei muita merkintöjä.

Missä on Susanne (1979; A light in the valley 1974) –teoksen tapahtumat sijoittuvat Englannin maaseudulle. Jane Peters on tavannut eräässä Lontoon loistohotellissa Lady Seddonin, joka oli sanomalehdessä ilmoittanut etsivänsä henkilöä, joka voisi kirjoittaa puhtaaksi hänen poikansa käsikirjoitukset ja lisäksi auttaa yhdessä jos toisessakin puuhassa suurella tilalla sekä toimia myös eräänlaisena seuranaisena. Jane tiesi etukäteen, että laaksossa oleva talo sijaitsi syrjäisessä kolkassa. Talon yllä lepäsi merkillinen tunnelma. Kukaan ei uskaltanut avoimesti puhua Philipin vaimosta – mitä oikeastaan oli tapahtunut Susannelle? Oliko hän vapaaehtoisesti hylännyt miehensä? Tai oliko hän kuollut?

Mary Mackie, joka on syntynyt ja opiskellut Lincolnin kaupungissa Englannissa, on asunut myös Saksassa sekä eri puolilla Englantia. Julkaistuaan ensimmäisen teoksensa 1971 hän on neljän vuosikymmenen aikana julkaissut kahdeksalla eri nimellä lähes seitsemänkymmentä teosta, pääasiassa romaaneja, mutta myös tietokirjoja. Mary Mackien rakkausromaaneista on suomennettu seitsemän: Viekas lupaus (1979; Shadow on the lake 1972), Missä on Susanne (1979; A light in the valley 1974), Ansaan houkuteltu (1980; A season for singing 1973), Lyhyt on onni (1980; The flower and the storm 1975), Rikos sumussa (1980; A voice in the fog 1977) ja Vaarallinen kaksoispeli (1978; The waiting web 1974) sekä kirjailijanimellä Mary Christopher julkaistu Kuninkaalliset häät (1983; Royal wedding).

Lisätty:

Kirjan kannessa oleva kysymysmerkki ( ? ) on todellisuudessa kullan värinen.

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 29 vrk 2 h 50 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3 € Sulkeutuu 29 vrk 2 h 50 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.