Kuvaus

SIIRI NORDIN (s. 1980 Helsinki) on nousi julkisuuteen popyhtye Killerin laulajana. Killerin tunnetuimpia kappaleita ovat ”Naughty Boy”, ”Liar” ja ”All I Want”. Yhtye jäi määrittelemättömän pituiselle tauolle vuonna 2005.

Nordinin vuonna 2003 Helmiä ja sikoja -elokuvaa varten levyttämä ”Sydämeni osuman sai” (käännösversio laulusta ”Something's Gotten Hold of My Heart”) sai myös runsaasti radiosoittoa. Toukokuussa 2006 Nordin julkaisi ensimmäisen soololevynsä, tässä myynnissä olevan ME TOO.

”Huikea kokonaisuus pitää sisällään varsin erityylisiä kappaleita, mutta samaan lauseeseen on mahdutettava se, että kappaleiden taso pysyy varsin tasaisena ja erittäin korkeana koko levyn. Lähinnä mallia on omalla tavallaan otettu jo mainituista lajeista ja yhtyeestä mutta myös Beth Orton ja Sarah Bettens tulevat ajoittain varsin mallikkaalla tavalla mieleen. Kaikkein tripahtavimmissa kappaleissa on puolestaan samaa hehkua kuin mitä Sian debyytillä Healing Is Difficultilla oli. Jos pidät sofistikoituneemmasta olohuonekäyttäytymisestä, niin suosittelen tätä albumia hyllysi sisällöksi.” (Noise.fi)

Levy on hyväkuntoinen.  Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, postimaksu Suomeen pehmustetussa helposti-kuoressa 3,2 e. (International delivery available to Europe, postal charge 5,2 euros). Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

Kannattaa huutaa useampia kohteita:

3,2 euron maksulla kulkee 2 cd-levyä tai 3 normaalipaksuista cd-singleä tai 2 kasettia.

KAPPALELISTA:

1. Supersoaker
2. Soothe
3. Business as usual
4. Grace
5. Black and white
6. Noodle it out
7. Narrow scale
8. Tu-tu-dah
9. Poor simple man
10. Tough luck
11. Of joy
12. Duck soup

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 1 h 12 min 43 s
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3,50 € Sulkeutuu 1 h 12 min 43 s

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.