Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  DVD:stä.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!
 

 

1. SILENT HILL (2006). DVD taskumallisessa pahvikotelossa (Leffapokkari DVD), K15, kesto 2 h, ääni: englanti, tekstitys: suomi, ruotsi, tanska. norja.

Silent Hill (2006) perustuu saman nimiseen kauhupelisarjaan, elokuvan käsikirjoittaja on Roger Avary (mm. Pulp Fiction ja True Romance), ohjauksesta vastasi Christophe Gans ja pääosissa ovat Radha Mitchell ja Sean Bean. Silent Hill on autio ja hylätty kaupunki, jota piinaavat synkät ja kauhistuttavat salaisuudet. Kaupunki, josta mieluiten pysyy kaukana, mutta jossa epätoivoisen äidin on pakko käydä tuomitun tyttärensä kanssa. Tytär kärsii mystisestä, hengenvaarallisesta sairaudesta, ja kun hän usein kertoo nähneensä kaupungin painajaisissaan, äiti toivoo löytävänsä tuosta aavemaisesta paikasta jonkin hoitokeinon tai vastauksen. Matkalla kaupunkiin salaperäinen hahmo suistaa heidän autonsa tieltä, ja tytär häviää jäljettömiin. Äiti etsii tytärtään kauhuissaan - onko tytär kokenut saman kohtalon kuin ne hirvittävät tuntemattomat, jotka vaeltavat kaupungissa. 

 

2. PARFYYMI - ERÄÄN MURHAAJAN TARINA (Perfume - The Story of a Murderer 2006 Saksa, Ranska, Espanja). Ohjaus: Tom Tykwer. Pääosissa: Ben Whishaw, Dustin Hoffman, Alan Rickman, Rachel Hurd-Wood. Kesto: 2 h 22 min. K15. Tekstitys: suomi, ruotsi, norja, tanska. Nordisk Film LEFFAPOKKARI DVD taskumallisessa pahvikotelossa, avaamaton muovissa.

Parfyymi - erään murhaajan tarina (Perfume - The Story of a Murderer 2006) komea, kiitetty elokuva perustuu Patrick Süskindin samannimiseen bestselleriin vuodelta 1985 *). Jean-Baptiste Grenouille (Ben Whishaw) syntyy lohduttomaan kurjuuteen 1800-luvun Ranskassa. Hän kasvaa syrjittynä orpokodissa, ja nuoruus palaa orjana löyhkäävässä nahkurinverstaassa. Grenouillella on kuitenkin yksi rikkaus: erityislaatuisen hajuaistinsa avulla hän löytää ympäriltään kauneuden. Lopulta se peittää sellaiset inhimilliset ominaisuudet kuin rakkaus ja myötätunto. Nuorukainen löytää tiensä legendaarisen hajuvesimestarin (Dustin Hoffman) oppiin Grassen kaupunkiin Etelä-Ranskaan. Jean-Baptiste tulee vakuuttuneeksi siitä, että maailman suloisin tuoksu on juuri kukkaansa puhjenneen nuoren kaunottaren ominaistuoksu. Jotta tuo tuoksu voisi säilyä muuttumattomana, tytön on kuoltava. Jean-Baptiste tappaa yhä uudestaan yrittäessään luoda maailman hienoimman parfyymin. Yhteisö kauhistuu kun nuoret tytöt alkavat kadota salaperäisissä olosuhteissa, ja isät lukitsevat portit ja ovet suojellakseen tyttäriään. Punatukkainen Laura (Rachel Hurd-Wood) on leskeksi jääneen kauppiaan, Antione Richisin (Alan Rickman) ainoa tytär. Isä vannoo, että mitään pahaa ei tule tapahtumaan tytölle, mutta Jean-Baptiste on saanut jo vainun...

"Hienosti näytelty ja väkevän visuaalinen fantasiaelokuva onnistuu lihallistamaan hajuaistin kokemukset." - Leea Pienimäki, Me Naiset

"Tom Tykwer onnistuu luomaan katsojakokemuksen, jonka väkevät kuvat ja tunnelmat riivaavat pääkoppaa kauan elokuvan jälkeenkin. " - Juhani Nurmi, Kaleva

*)

 

2. THE AIR I BREATHE (2007 Yhdysvallat). Ohjaus: Jieho Lee. Pääosissa Kevin Bacon, Julie Delpy, Brendan Fraser, Andy Garcia, Sarah Michelle Gellar, Emile Hirsch, Forest Whitaker. Kesto 1 h 31 min. K15. Kieli: englanti. Tekstitys: suomi, ruotsi, norja, tanska. Nordisk Film LEFFAPOKKARI. DVD-levy taskumallisessa pahvikotelossa, avaamaton muovissa.

The Air I Breathe (2007) on korealais-amerikkalaisen Jieho Lee´n esikoisohjaus. Asiat, joita emme voi muuttaa, ovat usein sellaisia, jotka muuttavat meidät. Ennustava gangsteri, huipulle matkalla oleva laulajatar, vetoa lyövä liikemies ja lääkäri, joka yrittää epätoivoisesti pelastaa elämänsä rakkauden. Neljä täysin erilaista tarinaa ja ihmistä, joiden tiet kohtaavat pian kohtalon leikissä, joka muuttaa heidän elämänsä lopullisesti. Vanhan aasialaisen sananlaskun mukaan elämä koostuu neljästä perustunteesta: ilosta, surusta, nautinnosta ja rakkaudesta. The Air I Breathe on mielenkiintoinen jännitysdraama, jossa usea ihmiskohtalo kietoutuu yhteen ovelalla tavalla. Keskeisimmiksi henkilöiksi voi nostaa Sarah Michel Gellarin esittämän pop-tähden ja Brendan Fraserin esittämän gangsterin luottomiehen. Poptypy joutuu gangsteripäällikön (Andy Garcia) orjaksi managerinsa ajauduttua velkoihin. Fraserin esittämä, selvänäkijän lahjoilla varustettu gorilla puolestaan ihastuu neitoon. Tarinan alussa tavataan lisäksi Forest Whittakerin näyttelemä liikemies, joka luulee tarttuvansa elämänsä tilaisuuteen rikastua. Lopussa palettiin lisätään myös Kevin Baconin näyttelemä lääkäri, joka yrittää epätoivoisesti pelastaa rakkaansa. Filmiä on verrattu Crashin ja Short Cutsin kaltaisiin episodidraamoihin.

"Ajatuksia herättävä elokuvakokemus" – Boxoffice Magazine, "Erittäin viihdyttävä" – New York Theatre Wire

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 28 vrk 22 h 8 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 28 vrk 22 h 8 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.