Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

• SILENT NIGHT, DEADLY NIGHT a.k.a. SLAYRIDE - Jouluyö, murhayö (1984) UNRATED

• SILENT NIGHT, DEADLY NIGHT Part 2 (1987)

Molemmissa osissa alkuperäinen ANAMORFINEN kuvasuhde!!

Jouluaaton pakollinen elokuvaelämys!!! Lapsuuden traumojen ruokkima Coca~Colan punainen pukki pimahtaa, ja pian muillakin kuin Petteri-Porolla on punaista nenässä!!

Kuvien vuosia sitten loppuunmyyty laadukas Anchor Bay Entertainment -tupla-julkaisu harvinaisuus, jossa mukana molemmat Jouluyö, murhayö alkuperäisideaan perustuvat klassikot, jotka ei taatusti enempää esittelyä kaipaa.

Ensimmäinen osa on pahamainen, R-versiota huomattavasti brutaalimpi ja verisempi, UNRATED-versio, jota ei ole Suomessa koskaan julkaistu missään formaatissa, eikä taatusti tulla julkaisemaakaan nykymenon fyysisen formaatin kohdalla huomioiden.

HUOM! Nyt myytävässä yksilössä mukana lisäksi myös tyylikäs nidottu ja kuvitettu BOOKLET (3. kuva), jota ei läheskään kaikki aikoinaan saaneet, mikä osaltaan tekee tarjolla olevasta kappaleesta entistä harvinaisemman!! Esimerkiksi dvdcompare.net:n tietokanta ei mainitse asiasta sanallakaan.

Uutena tilattu jenkeistä julkaisuajankohtana. Levyn toisella puolella (kyseessä siis DVD-18 = kaksipuoleinen levy, jonka molemmilla puolilla elokuva lisämateriaaleineen) pari hyvin marginaalista, toistoon millään tavalla vaikuttamatonta "jälkeä" (kun oikein kirkasvalon alla kääntelee), jotka yhtä kaikki lähtenee pumpulilla pyyhkimällä. Muilta osin (levyn toista puolta myöden) peilikirkas hiusnaarmuton yksilö, virheetön kansilehti ja booklet sekä erikseen ostettu upea lumen valkoinen tukeva kotelo (kuva 2) jouluteeman tunnelmaa korostamaan!

HUOM! R1 -julkaisu!! Varmistathan laitteistosi yhteensopivuuden ennen huutoa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
29 €
Ilmoitus on sulkeutunut 15.5.2024 10:39
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.