Kuvaus

Tuotteen Silicon Power Armor A60 ulkoinen kovalevy 1 TB Musta kuvaus


Silicon Power Armor A60 ulkoinen kovalevy 1 TB Musta

Silicon Power Armor A60 on ulkoinen kovalevy, joka tarjoaa erinomaista suorituskykyä ja luotettavuutta. Tämä musta kovalevy on suunniteltu tarjoamaan käyttäjilleen huippuluokan tallennusratkaisuja.

Ominaisuudet:

  • HDD-kapasiteetti: 1 TB
  • HDD-koko: 2.5"
  • USB-versio: 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1)

Tämä ulkoinen kovalevy tarjoaa tarvittavan tallennustilan kaikille tiedostoillesi ja varmistaa, että voit pitää kaikki tärkeät tiedot aina mukanasi. Sen nopea USB 3.2 Gen 1 -liitäntä varmistaa nopean tiedonsiirron ja tehokkaan toiminnan.

Silicon Power Armor A60 kovalevy on suunniteltu kestämään. Se on iskunkestävä ja vesitiivis, joten voit luottaa siihen, että tiedostosi pysyvät turvassa missä tahansa seikkailussa. Sen kestävä rakenne suojaa tietojasi kolhuilta ja tärinältä.

Tämä musta ulkoinen kovalevy ei ainoastaan tarjoa suorituskykyä ja luotettavuutta, vaan se on myös tyylikäs ja kevyt. Sen kompakti muotoilu tekee siitä helpon kuljettaa mukanasi minne tahansa. Voit siirtää tiedostojasi helposti ja kätevästi ilman ylimääräistä vaivaa.

Silicon Power Armor A60 ulkoinen kovalevy on ihanteellinen valinta kaikille, jotka tarvitsevat lisätallennustilaa ja haluavat varmistaa tietojensa turvallisuuden. Hanki tämä musta ulkoinen kovalevy ja nauti luotettavasta suorituskyvystä miss

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 64 vrk 23 h 15 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.