Kuvaus

Tuotteen Silicon Power P34A80 M.2 512 GB PCI Express 3.0 SLC NVMe kuvaus


Silicon Power P34A80 M.2 512 GB PCI Express 3.0 SLC NVMe

Saatavilla oleva tallennustila on aina tärkeää, kun käsitellään suuria tiedostoja tai suoritetaan nopeaa tiedonsiirtoa. Silicon Power P34A80 M.2 -kiintolevy tarjoaa sinulle tämän tarvittavan tallennustilan, nopeuden ja suorituskyvyn.

Pääominaisuudet:

  • SSD-kapasiteetti: 512 GB
  • SSD-malli: M.2
  • Lukunopeus: 3400 MB/s
  • Kirjoitusnopeus: 2700 MB/s
  • Komponentti (tuotteelle): PC

Tämä M.2-kiintolevy tarjoaa erittäin nopean lukunopeuden jopa 3400 MB/s ja kirjoitusnopeuden jopa 2700 MB/s, mikä tarkoittaa nopeaa ja sujuvaa tiedonsiirtoa. Voit siirtää tiedostoja ja suorittaa tehtäviä nopeammin kuin koskaan ennen.

SSD-kapasiteetti 512 GB tarjoaa runsaasti tallennustilaa valokuville, videoille, musiikille ja muille tiedostoille. Et enää joudu huolehtimaan tilan loppumisesta tai jatkuvasta tiedostojen poistamisesta. Voit tallentaa kaiken tarvitsemasi turvallisesti ja helposti.

Tämä M.2-kiintolevy on suunniteltu erityisesti PC-komponentiksi, mikä tarkoittaa, että se sopii täydellisesti tietokoneesi rakenteeseen ja toimii saumattomasti muiden komponenttien kanssa. Sinun ei tarvitse huolehtia yhteensopivuudesta tai asennusongelmista.

Ota kaikki irti tallennustilasta ja nopeasta tiedonsiirrosta Silicon Power P34A80 M.2 -kiintolevyn avulla. Se on luotettava, nopea ja tehokas valinta kaikille, jotka

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 72 vrk 19 h 55 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.