Kuvaus

Tuotteen Silicon Power SP128GBSS3A55M28 SSD-massamuisti M.2 128 GB Serial ATA III SLC kuvaus


Silicon Power SP128GBSS3A55M28 SSD-massamuisti M.2 128 GB Serial ATA III SLC

Silicon Power SP128GBSS3A55M28 on erinomainen valinta, kun tarvitset nopeaa ja luotettavaa tallennustilaa tietokoneellesi tai kannettavalle tietokoneellesi. Tämä SSD-massamuisti tarjoaa tehokkaan suorituskyvyn ja suuren tallennuskapasiteetin, joten voit tallentaa ja käyttää tiedostoja nopeasti ja vaivattomasti.

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • SSD-kapasiteetti: 128 GB
  • SSD-malli: M.2
  • Lukunopeus: 560 MB/s
  • Kirjoitusnopeus: 530 MB/s
  • Komponentti (tuotteelle): PC/notebook

Tämä Silicon Power SSD-massamuisti tarjoaa nopean lukunopeuden jopa 560 MB/s ja kirjoitusnopeuden jopa 530 MB/s. Tämä tarkoittaa, että voit siirtää suuria tiedostoja tai käynnistää sovelluksia nopeasti ilman viivettä. Lisäksi tämä SSD-muisti on suunniteltu PC- ja kannettaville tietokoneille, joten voit päivittää vanhan massamuistisi tai lisätä tallennustilaa nykyiseen järjestelmääsi helposti.

Silicon Power SP128GBSS3A55M28:ssa on myös suuri tallennuskapasiteetti 128 GB, joten voit tallentaa suuren määrän tiedostoja, kuten kuvia, videoita ja dokumentteja, ilman huolta tilan loppumisesta. Lisäksi tämä SSD-muisti käyttää SLC-tekniikkaa, joka tarjoaa luotettavan suorituskyvyn ja pitkän käyttöiän.

Paranna tietokoneesi suorituskykyä ja tallennustilaa Silicon Power SP128GBSS3A55M28 SSD-massamuistilla. Tämä SSD tarjoaa no

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 71 vrk 4 h 8 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.