Kuvaus

Silver Mannen  (DVD)
 

I en nära framtid, i den idylliska småstaden Bäcksjön, uppenbarar sig plötsligt ur tomma intet en man med minnesförlust och han kallas för Silvermannen.

Medan han kämpar för att återfinna sitt förflutna, och förstå sin framtid, börjar märkliga saker hända i den samhället. Det visar sig att Silvermannen flyttats genom tid och rum med ett hemligt uppdrag, och det som händer i lilla Bäcksjön kan få ödesdigra följder för hela mänskligheten. Allt eftersom det hela utvecklar sig tycks Silvermannen vara den enda som kan rädda jorden från en säker undergång.

Silvermannen är en sorts psykedelisk thrillerkomedi av Guldbagge-belönade Ulf Malmros mannen bakom "Tjenare Kungen", "Smala Sussie" och "Rapport till himlen". Rollen som Silvermannen specialskrevs för Kjell Bergqvist och i övriga roller syns bl a Vanna Rosenberg, Camilla Lundén, Gert Fylking och Thomas Ravelli. Serien har kallats för ett svenskt "Twin Peaks" med sina många udda karaktärer, övernaturliga inslag och en atmosfär lika vacker som kuslig.

 

Regi
Ulf Malmros

Manus
Kjell Bergqvist
Ulf Malmros

Skådespelare
Kjell Bergqvist
Gert Fylking
Per Graffman
Sara Key
Carl Kjellgren
Camilla Lunden
Anneli Martini
Jacob Nordenson
Margareta Pettersson

 

 

Kesto:
2 Tuntia 48 min

Tekstitys ja puhe:
Ruotsi

R2

K-11


Ruotsijulkaisu

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


8 €
Sulkeutuu 91 vrk 4 h 11 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

8 € Sulkeutuu 91 vrk 4 h 11 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.