Kuvaus

hyväkuntoinen paketti

MM. Three Flavours Cornetto trilogy

elokuvat:

SHAUN OF THE DEAD
Shaunin elämä polkee paikoillaan. Hän viettää kaiken aikansa paikallisessa The Winchester -pubissa parhaan kaverinsa Edin seurassa, kiistelee äitinsä kanssa ja laiminlyö tyttöystäväänsä Liziä.
Kun Liz sitten jättää hänet, Shaun päättää vihdoin saada asiansa järjestykseen. Hänen täytyy valloittaa uudelleen tyttöystävänsä, korjata suhde äitiinsä ja kohdata aikuisuuteen kuuluvat velvollisuudet.
Valitettavasti KUOLLEET ovat heräämässä henkiin aikeissa syödä ihmisiä. Uutta voimaa saaneelle Shaunille se on vain yksi este muiden joukossa. Valtavan ZOMBIE-EPIDEMIAN kohtaama, krikettimailalla ja lapiolla aseistautunut Shaun lähtee Ed vanavedessään pelastaakseen äitinsä ja vastahakoisesti myös isäpuolensa sekä tyttöystävänsä ja entistä vastahakoisemmin tämän ystävät Davidin ja Diannen ja vie heidät omasta mielestään maailman turvallisimpaan paikkaan, The Winchesteriin.

HOT FUZZ
Konstaapeli Nicholas Angel on työssään niin hyvä, että saa kaikki muut näyttämään huonoilta. Seurauksena hänen pomonsa ovat päättäneet pyyhkäistä hänet maton alle. Niinpä Lontoon huippupoliisi löytää itsensä uneliaasta Sandfordin pikkukylästä maaseudulta.

WORLD'S END ( uusi,muoveissa )
Gary Kingille (Simon Pegg) ja Andy Knightleylle (Nick Frost) sen piti olla kaikkien aikojen jälleennäkeminen ? yksi ilta, viisi kaverusta ja 12 baaria. Määränpäänä on The World?s End -pubi, mutta vain vahvimmat selviävät alkoholintäyteisestä matkasta. Ratkiriemukasta iltaa viettävä joukko on valmis vaikka valloittamaan maailman...mutta tällä kertaa he saattavatkin joutua pelastamaan sen.

PAUL
Simon Pegg ja Nick Frost (Hot Fuzz, Shaun of the Dead) ovat jälleen yhdessä! Tällä kertaa pari esittää scifi-hörhöjä, jotka lähtevät pyhiinvaellukselle USA:n UFO-uskovaisten sydänmaille. Siellä he törmäävät takaa-ajettuun törkyturpaiseen avaruusolio Pauliin (äänenä Seth Rogen), joka vie heidät mielettömälle matkalle joka ikisen tieteiselokuvan viittauksen siivittämänä.

ABSOLUTELY ANYTHING (uusi,muoveissa)
Opettaja Neil Clarke havahtuu yllättäen siihen, että hänellä on maagisia voimia. Pelkällä käden heilautuksella hän saa asioita tapahtumaan. Hän voi taikoa pois ärsyttävän koululuokan herättääkseen heidät taas uudelleen eloon - minkä hän huomaa toimivan myös kuolleisiin ihmisiin. Hän voi myös muuttaa parhaan ystävänsä sellaiseksi mieheksi, joka sekoittaa jokaisen naisen pään.
Ainoa juju koko hommassa on, että hänen tulee käyttää oikeita sanoja ja tietää mitä hän todella haluaa. Useiden epäonnistumisiensa jälkeen hän kohtaa ehkä sen kaikkein vaikeimman kysymyksen - jatkaako elämää koiran vai naisen kanssa?

BURGE & HARE
Tositapahtumiin perustuva Burke & Hare on koominen versio Edinburghissa 1820-luvulla toimineista ruumiskauppiaista, William Burkesta (Simon Pegg) ja William Haresta (Andy Serkis).
Nämä kaksi irlantilaista yrittäjää, toiveenaan tavata ihana näyttelijä Ginny (Isla Fisher), keksivät että he voisivat tienata sievoisen summan rahaa toimittamalla ruumiita lääketieteellisiin tarkoituksiin. Tässä kohtaa kuvioihin astuvat Tohtori Knox (Tom Wilkinson) ja Tohtori Monroe (Tim Curry).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 116 vrk 9 h 34 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

29 € Sulkeutuu 116 vrk 9 h 34 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.