Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Simpsoneiden Joulu

Sisältää jaksot:
JOULURAUHA
Bartin tatuoinnin poiston jälkeen Homer epäonnistuu sekä tavaratalon joulupukkina että koirakilpailuissa, joten joulunäkymät eivät vaikuta kovin lupaavilta. Mutta Homer pelastaa päivän Pukin pikku apulaisen avulla, antaen lahjoista parhaan - koko perheen kesken jaetun rakkauden. Loma-ajan klassikko!!

JOULUVARAS
Bart polttaa tahattomasti perheen joulukuusen, ja väittää murtovarkaita syyllisiksi. Kaupunki tuntee sympatiaa Simpsoneiden perhettä kohtaan, vain kääntääkseen heille selkänsä kun totuus selviää.

PIKKU BUDDHA
Homer ja Bart rakentavat pienoisraketin, joka tuhoaa kirkon. Kerätäkseen rahaa korjaustöihin, kirkko kaupallistaa itsensä, saaden Lisan raivon partaalle - ja buddhalaiseksi - Richard Geren avustuksella.

LELUSENSAATIO
Bart joutuu pyörätuoliin ja koulun täytyy rakentaa ramppeja, että hän pääsee liikkumaan vaivattomasti. Rakennuskulut kattaakseen yritys ottaa koulun hallintaansa ja alkaa käyttää lapsia uuden joululahjan suunnittelussa.

YSTAVÄ HÄDÄSSÄ
Homer aloittaa lumiaurabisneksen ja saa kilpailijakseen parhaan ystävänsä Barneyn, joka mainostaa toimintaansa Linda Ronstadtin avustuksella. Homer lähettää Barneyn lumivyöryyn, mutta omantunnon alkaessa kolkuttaa hän palaa pelastamaan ystävänsä.


Simpsoneiden Joulu 2

Sisältää jaksot:
PERHEEN KUNNIA
Homer on rahan tarpeessa, ja suostuu tekemään itseään alentavia tekoja, johtaja Burnsin maksaessa. Lopulta Homer joutuu tekemään valinnan rahan ja itsekunnioituksen välillä, kun Burns käskee häntä pilaamaan juhlakulkueen.

LUMEN TAJU
Hurja lumimyrsky pakottaa lapset jäämään kouluun. Heidän selviytymisensä on Homerin ja Nedin pelastuspartion armoilla.

LÄNNEN MAILLA
Homer yrittää kirjoittaa joululaulua, mutta tekeekin Flandersin vastaisen balladin, josta tulee listahitti. Perhe kyllästyy kuulemaan laulua ja lähtee villin lännen ranchille, missä Homer taistelee majavia vastaan ja Lisa rakastuu.

HOMER-SEDÄN PARANNUS
Homer tuhlaa joulubonuksensa ylettömään lahjaan itselleen. Mutta katsoessaan televisiosta "Mr. McGrew´s Christmas Carolia", hän tajuaa tehneensä väärin. Hänestä tulee kaupungin mukavin tyyppi, joka joutuu taisteluun "hyvä vastaan hyvähyvä", Ned Flandersia vastaan.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

2 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 2.9.2018 15:04
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.