Kuvaus

JOULURAUHA
Bartin tatuoinnin poiston jälkeen Homer epäonnistuu sekä tavaratalon joulupukkina että koirakilpailuissa, joten joulunäkymät eivät vaikuta kovin lupaavilta. Mutta Homer pelastaa päivän Pukin pikku apulaisen avulla, antaen lahjoista parhaan – koko perheen kesken jaetun rakkauden. Loma-ajan klassikko!!

JOULUVARAS
Bart polttaa tahattomasti perheen joulukuusen, ja väittää murtovarkaita syyllisiksi. Kaupunki tuntee sympatiaa Simpsoneiden perhettä kohtaan, vain kääntääkseen heille selkänsä kun totuus selviää.

PIKKU BUDDHA
Homer ja Bart rakentavat pienoisraketin, joka tuhoaa kirkon. Kerätäkseen rahaa korjaustöihin, kirkko kaupallistaa itsensä, saaden Lisan raivon partaalle - ja buddhalaiseksi - Richard Geren avustuksella.

LELUSENSAATIO
Bart joutuu pyörätuoliin ja koulun täytyy rakentaa ramppeja, että hän pääsee liikkumaan vaivattomasti. Rakennuskulut kattaakseen yritys ottaa koulun hallintaansa ja alkaa käyttää lapsia uuden joululahjan suunnittelussa.

YSTAVÄ HÄDÄSSÄ
Homer aloittaa lumiaurabisneksen ja saa kilpailijakseen parhaan ystävänsä Barneyn, joka mainostaa toimintaansa Linda Ronstadtin avustuksella. Homer lähettää Barneyn lumivyöryyn, mutta omantunnon alkaessa kolkuttaa hän palaa pelastamaan ystävänsä.


Kuvasuhde: 4:3 (1.33:1)
Ääni: Englanti (Dolby Digital Stereo)
Tekstitys: Suomi, Norja, Ruotsi...    
Kesto: n. 1 h 28 min
Ikäraja: K-7

 
Tuote on uusi, vielä muoveissa.
Hinta sisältää ALV 24%.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6,70 €
Sulkeutuu 110 vrk 14 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6,70 € Sulkeutuu 110 vrk 14 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.