Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Satoja vuosia sekunneissa.

Nyt simeilläsi on upouusi temmellyskenttä. Hypätkää aikaportin läpi, nyt lähdetään tulevaisuuteen!

Satojen vuosien päässä tulevaisuudessa sijaitseva laaja maailma on täynnä uusia elämyksiä koettavaksi ja huikeaa teknologiaa löydettäväksi. Haluatko simiesi kiitävän tuulenhalkojalla tai rakettirepulla vai haluatko heidän kulkevan kaupungilla putkihisseillä ja yksiraiteisilla levitaatioradoilla? Ei hätää. Tulevaisuus on nyt.

Mutta tämä aikajana ei ole varma. Saat halutessasi siirtyä tulevaisuudesta takaisin nykyaikaan. Näe itse, kuinka simiesi toiminta vaikuttaa vuosisatojen päässä odottavaan maailmaan. Yksi pieni valinta saattaa johtaa koko maailmaa uhkaavaan meteoriittisateeseen. Mihin utopiasi oikein katosi?

TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET

- On tulevaisuus: Kaikki kaukaisen tulevaisuuden mukavuudet ovat simiesi käytettävissä. Tuulenhalkojat. Rakettireput. Lentävät autot. Uusi muoti sekä asuinmahdollisuudet. Kehitä simiesi taitoja monenlaisella tulevaisuuden teknologialla!

- Elä kahdessa ajassa: Simisi voivat matkustaa nykyajasta tulevaisuuteen ja jälleen takaisin. Jokainen vierailu nykyajassa voi muokata tulevaisuutta, joten elä niin varovaisesti tai villisti kuin haluat.

- Rakenna plumbot: Käyttämällä uutta plumbotinluontiominaisuutta voit kansoittaa simiesi maailman erinäköisillä ja luonteiltaan erilaisilla robottiystävillä. Vastuu on kuitenkin sinun, jos päätät asettaa plumbotin luonteen "viheliäiseksi"!

Huom! Kyseessä on latauskoodi, ei fyysinen tuote. Maksamisen jälkeen pelin lataukseen oikeuttava koodi lähetetään sinulle sähköpostitse, viimeistään seuraavana arkipäivänä. Ei toimituskuluja!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Ilmoitus on sulkeutunut 7.7.2021 12:02
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.