Tuote on myyty käyttäjälle juzman75 hintaan 66,55 €

Kuvaus

Levyn tunnistenumero RCA Victor FAS 947, julkaistu 1960-luvun puolivälin kieppeillä.

Harvinainen levy ja harvoin tarjolla.

Levy on visuaalisesti heikossa kunnossa, molemmilla puolilla reilusti jälkiä käytöstä, pintahankaumaa yms., suuntaa antava kunto kouluarvosanoin 6½. Alkuperäinen levypussi kohtalaisessa kunnossa.

Mutta sitten se kuuntelu, levy soi mukavasti ja hyvillä soundeilla, kuten tuon ajan rock ja rautalankalevyt yleensä tuppaavat soimaan. Say yeah -puolella häiriöääniä kuuluu niukalti. Levyn toinen kappale on tyyliltään taas rauhallisempaa eli siinä niksut ja naksut kuuluvat hieman enemmän. Mutta senkin kuuntelunautinto on ihan kelpo.

Kappaleet kts. kuvat.

Ostajalle pk tai nouto. Huudon lunastus 5 päivän kuluessa kohteen sulkeutumisesta. Katso myös muut avoinna olevat musiikkiaiheiset keräilykohteet sekä levyt, kaikki 1 euron lähtöhinnalla ilman hintavarausta. Kaikki listatut kohteet sulkeutuvat saman päivän aikana keskiviikkona 4.11.

Hakusanoja: EP, LP, single, vinyyli, keräily, iskelmä, harvinainen, rock, pop, rekvisiitta, kaupparekvisiitta, mainos, juliste, vintage, retro, philips, decca, rautalanka, Beatles, Esquires, Topmost, Scaffolds, Sounds, elokuva, keikkajuliste, leffa, Shadows

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
66,55 €
Ilmoitus on sulkeutunut 4.11.2020 18:13
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.