Kuvaus

Sinivirta, Jukka: Samppanja - Kuplien kuningatar
Kustantaja: readme.fi, 2015, 511 sivua, painos:1 , sidottu, kuvakansi

Iloa, tasoa ja tyyliä! Samppanja on pullotettua riemua. Nautinnon täydellistää käytännön ymmärrys aiheesta, johon tämä kirja riittää mainiosti.

Teos esittelee suomen kielellä ennen näkemättömän määrän samppanjan tuottajia ja arvioi hengästyttävän määrän heidän samppanjoitaan. Kirja antaa tiiviin perustietämyksen samppanjasta, sen hankkimisesta, säilyttämisestä ja tarjoilusta.

Samppanjasta on tullut osa gastronomiaa ja sen yhdistäminen ruokaan tulee esitellyksi aina käytännön esimerkkejä myöten. Jukka Sinivirran pitkä kokemus näkyy tekstissä selkeytenä, syvällisyytenä ja iloisena oivaltamisena.

Samppanjaa ei pidä koskaan ottaa liian vakavasti, sen voi jättää valmistajille. Gastronomia on mukana kuplavanassa ja lasit ovat kookkaat.

Kookas teos on ylellinen lahjakirja, nautittava katseltava ja perusteellinen tietoteos samppanjan ystäville. Kirja sisältää arviot kaikista Alkon vakio-, tilaus- ja erikoisvalikoiman samppanjoista ja käyttösuositukset niille.

Jukka Sinivirta on Suomen kokenein samppanja-asiantuntija, joka on aiemmin tehnyt kolme kattavaa aihetta käsittelevää teosta. Nyt saat hänen uusimmat, tarkat arvionsa hyödynnettäväksesi oli kyse sitten viikonlopun vakiosamppanjasta tai kellareiden kalleimmista aarteista. Mukana on myös kaikkien aikojen Top 60 lista.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

12 €
tai
Sulkeutuu 114 vrk 2 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

12 € Sulkeutuu 114 vrk 2 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.