Tuote on myyty käyttäjälle Asteritar hintaan 4 €

Kuvaus

Korvakorut, malakiitti, Sterling-hopea

Hopealankaan pujotetut malakiittisirut. Lanka on muotoiltu niin, että sirut eivät putoa. Korussa on silikonistopparit, joiden avulla korun voi asemoida korvalehteen. Halutessasi saat varastoppareita.Korussa on silikonistopparit, joiden avulla korun voi asemoida korvalehteen. Halutessasi saat varastoppareita.Korun rungon pituus on 5 cm ja paino yhteensä 4,4 g.

Neloskuvan korut vasemmalta oikealle: malakiitti, lumihiutaleobsidiaani, punainen koralli, tumma ametisti. Viimeinen kuva: malakiitti, lumihiutaleobsidiaani, punainen koralli, aurinkokivi, akvamariini, kuukivi, vaalea ametisti, tumma ametisti.

HUOM. Kaikki myynnissä olevat koruni ovat itse valmistamiani, joten voin antaa niille takuun. Jos korusi ilman syytä rikkoutuu kohtuuttoman pian, korjaan sen. Jokainen koru on uniikki, ja kuvat esittävät aina juuri sitä korua, jonka tulet saamaan.

Saat korun huutohintaan organzapussissa. Halutessasi voi ostaa rasian, joiden mallit ja hinnat ovat linkissä: https://www.youtube.com/watch?v=1THOny7Lvk0&feature=youtube_gdata

Malakiitti (engl. malachite) on kuparikarbonaattia, jossa on kidevettä. Se on läpinäkymätöntä tai läpikuultavaa vihreää kiveä, jolle tyypillistä on kiven raidallisuus. Joskus malakiitti esiintyy yhdessä atsuriitin, krysokollan ja turkoosin kanssa. Malakiitti on pehmeää, kovuus Mohsin asteikolla 3,5-4. Pehmeydestään huolimatta se on suosittu korukivi, ja siitä valmistetaan erilaisia koriste-esineitä. Malkiitti tunnetaa joulukuussa syntyneiden onnenkivenä.

Katso myös muut kohteeni!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4 €
Ilmoitus on sulkeutunut 8.4.2021 23:37
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.