Kuvaus

Kirjailija: Sanna Ehdin
Kustantaja: WSOY
Kieli: Suomi
Sivumäärä: 279
Asu: Kovakantinen kirja
Painos: 1. p.
Julkaisuvuosi: 2008

ISBN-13: 9789510322079, ISBN-10: 9510322075

Esittelyteksti

Opi hallitsemaan arjen kaaosta ja suhtautumaan positiivisesti odottamattomiin yllätyksiin! Käytännönläheinen opas todellisen menestyksen maailmaan.


Ennakkotieto

Rahaa, rakkautta ja vaikutusvaltaa… kukapa ei kaipaisi onnen aineksia? Mutta pelkkään ulkoiseen menestykseen tähtääminen saattaa osoittautua kuluttavaksi, mikäli sisäinen sopusointu puuttuu. Tie kokonaisvaltaiseen elämään aukeaa oivalluksesta, itsetuntemuksesta ja itsearvostuksesta. Kaikki on kiinni omista asenteista ja kyvystä elää mahdollisimman harmonisesti. Luota intuitioosi – ja käytä sitä!

Sisäinen menestys on käytännönläheinen opas todellisen menestyksen maailmaan. Kirjan lukuisten esimerkkien avulla opit muun muassa löytämään parhaan ystävän omasta itsestäsi, hallitsemaan arjen kaaosta ja suhtautumaan positiivisesti odottamattomiin yllätyksiin. Teos sisältää myös harjoitustehtäviä, joilla voit mitata omaa sisäistä menestystäsi.

Lääketieteen tohtori, immunologi Sanna Ehdin työskentelee vapaana tutkijana, kirjailijana ja luennoitsijana. Vuodesta 1992 lähtien hän on keskittynyt tutkimuksissaan ihmisen kokonaishyvinvoinnin tarkasteluun. Häneltä on aiemmin suomennettu menestysteos Itsensä parantava ihminen (tekijänimellä Susanna Ehdin, 2003).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

9,95 €
Sulkeutuu 26 vrk 13 h 12 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

9,95 € Sulkeutuu 26 vrk 13 h 12 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.