SIISTIT LEFFAT
LISÄTIETOJA: www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859

Postituskuluni C5 kirjekuoressa, johon saattaa mahtua myös kaksikin
tuotettani on vain 2€ tai Postin Plus-merkillä 3,50€.

OSTAMALLA KERRALLA YLI 40€, NIIN POSTITUSKULUNI
MANNER-SUOMEEN SISÄLTYVÄT HINTAAN

Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Pitkäaikaisen häirikön vuoksi jouduin muuttamaan, että ostaminen minulta edellyttää positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä. Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
TÄMÄN KOHTEEN POSTITUSKULUT: Postipaketissa 0€. Lähetän nämä postipaketissa ostajan lähipostiin, tai sovittaessa johonkin tiettyyn postin automaattiin. Postikuluja ei, siis tarvitse erikseen maksaa ne sisältyvät tuohon ostohintaan ja samallahan, voi minulta ostaa myös mitä tahansa muita kohteitani, niin postikuluja ei lisätä ostoksiin. Nämä, jos on mahdolista noutaa, niin saa alennusta 6€.
*********************************************
KUNTOARVIONI: "LevyIlle" Tästä lisätietoja tuotetietojen jälkeen.
HYVÄ: [8][8+][8½][9-][9][9+][9½][10-][10] TYYDYTTÄVÄ: [7][7+][7½][-8]
LISÄTIETOJA: DVDi:ssä on normaalit kotelot eivät slim, vaikka ilmoituskuvani siltä saattavat vaikuttaa. Minulla ei ole muissakaan yksittäisissä elokuvissani slim case, eli niitä 7mm. paksuisia koteloita.
*********************************************
TUOTETIEDOT:  [SUOMIPUHE - SUOMIJULKAISUT] Kuvien tuotteet

Popsikaat - KOKO SARJA - 1-6 DVD

Sisältää;

Popsikkaat 1. Rouskuvia tarinoita - DVD

ROUSKUVIA TARINOITA. Eihän pimeässä ole mitään pelottavaa - ainakaan hirviöitä!? Juniori-parsapoika on katsonut kauhuelokuvaa Frankenselleristä ja nyt hän ei uskalla mennä nukkumaan. Lari Kurkku ja Bobi Tomaatti kertovat ettei turhista kannata säikkyä.

VIHAISET VIINIRYPÄLEET. Popsikkaat kertovat tarinan huonosti käyttäytyvistä viinirypäleistä jotka saavat oppia miltä pilkka tuntuu kun se osuu omalle kohdalle. Toisessa tarinassa Lari ja Bobi haaksirikkoutuvat autiolle saarelle.

ERIPURAISET NAAPURIT. Bobi kertoo Juniorille tarinan kahdesta kaupungista joiden asukkaat riitelivät keskenään, koska eivät tunteneet toisiaan. Naapureiden kanssa pitäisi aina olla hyvissä väleissä.

HERRA NEKKULAN SUKLAATEHDAS. Nekkulan suklaatehtaalla juhlitaan. Ekku, Pekku ja Hekku saavat luvan syödä niin paljon suklaata kuin ikinä jaksavat. Mutta onkohan se ihan viisasta?

Kesto: 1 h 45 min

Popsikkaat 2. Taavi ja jättiläiskurkku - DVD

TAAVI JA JÄTTILÄISKURKKU. Popsikkaat kertovat tarinan pienestä Taavi-pojasta, joka tarjoutuu vapaaehtoisena puolustamaan maataan jättiläismäistä suolakurkkuvihollista vastaan.

IHMELARI JA PUPPU ULKOAVARUUDESTA. Juniori-parsa rikkoo vahingossa isänsä keräilylautasen, ja turvautuu hätävalheeseen. Mutta valheet voivat paisua yllättävän suuriksi.

MADAME MUSTIKKA. Madame Mustikalla on kaunis ja hieno talo, hovimestareita ja paljon tavaroita, mutta hän ei osaa iloita niistä, vaan haluaa aina vaan enemmän ja enemmän.

IHMELARI JA JUORUKKI. Juorukki -niminen suulas rikkaruoho alkaa levittää outoa huhua jonka mukaan Ihmelarin hovimestari on vaarallinen robotti. Pian koko Popsikkalan kaupunki on paniikin vallassa.

Popsikkaat 3. Kuningas ja kumiankka - DVD

KUNINGAS JA KUMIANKKA. Olipa kerran kuningas, joka keskittyi vain itseensä ja kumiankkoihinsa eikä ymmärtänyt kuinka ikäviä seurauksia itsekkyydestä voi olla.

LEMPEÄ VIIKINKI. Lylle on pieni viikinkipoika joka lähtee omalle purjehdusretkelle. Viikingit Sven ja Ottar päättävät seurata Lylleä ja selvittää mitä poika oikein puuhailee salaperäisellä matkallaan.

ENGELSMANNI JA OMELETTI. Jimi ja Jeri kertovat tarinan englantilaisesta, joka kiipesi vuorelle keräämään kaikki banaanit. Omeletti nimisessä näytelmässä tapaamme prinssin, joka rakastaa munakkaita.

LELU, JOKA PELASTI JOULUN. Lapset kerjäävät aina vaan lisää ja lisää leluja joululahjaksi. Sitten lelutehtaalta karkaa urhea pieni lelu kertomaan kaikille mikä on joulun todellinen sanoma.

Kesto: 1 h 39 min

 


Popsikkaat 4. Joulun tähti - DVD

TYTTö JOSTA TULI KUNINGATAR. Ester -niminen tyttö joutuu vastoin tahtoaan naimisiin Persian kuninkaan kanssa. Tyttö saa pian huomata että kuningattarena olemisella on oma tarkoituksensa.

JOSSE JA SUURI MUURI. Josse johtaa kansaa, joka on paennut Egyptistä ja asunut aavikolla. Nyt hänen on keksittävä keino jonka avulla he pääsevät takaisin kotimaahansa.

JOULUN TÄHTI OSA 1. Pieni Edmund-poika valmistelee ystäviensä kanssa vaatimatonta joulunäytelmää "Joulun tähti". Samaan aikaan Cavis ja Millward suunnittelevat menestysmusikaalia Lontooseen.

JOULUN TÄHTI OSA 2. Cavis ja Millward päättävät varastaa salaperäisen "Joulun tähden" uuden musikaalinsa vetonaulaksi. Mutta seuraukset ovat kauaskantoiset, eikä mikään menekään ihan niin kuin he suunnittelevat.

Kesto; 1 h 48 min

 

Popsikkaat 5. Pikku-Joe - DVD

PIKKU-JOE. Pikku-Joe asuu villissä lännessä isänsä ja veljiensä kanssa. Kateelliset veljet järjestävät Joelle ansan jonka seurauksena hän joutuu vieraaseen kaupunkiin. Pikku-Joe osaa kuitenkin kääntää vaikeudet voitoksi.

PÄÄSIÄISKERTOMUS OSA 1. Vanhaherra Nekkulan valmistamat pääsiäismunat käyvät hyvin kaupaksi. Lari ja Bobi yrittävät vakuuttaa hänelle, että Pääsiäisen vietossa on kyse muustakin kuin pelkistä karkeista ja munista.

PÄÄSIÄISKERTOMUS OSA 2. Herra Nekkula aikoo rakentaa kaupungin kirkon tilalle Pääsiäismaa -nimisen huvipuiston. Kaupungin asukkaat yrittävät suostutella hänet luopumaan suunnitelmasta.

LARIN SUMEAA VIIHDETTÄ. Lari ja hänen uudet robottiystävänsä antavat näytteen siitä millainen ohjelma Popsikkaat voisi olla tulevaisuudessa. Tässä maailmassa kaikki olisi yllättävää ja umpimähkäistä.

Kesto: 1 h 37 min

 

Popsikkaat 6. Kukkelin tarina - DVD

KUKKELIN TARINA. Salaperäinen herra Hile kummastuttaa naapureita tanssimalla iltaisin kadulla. Toisessa tarinassa tutustutaan Kukkelikansaan ja pieneen Kukkelipoikaan, joka etsii elämälleen tarkoitusta.

SUMOPAINIOOPPERA. Italialainen purjo haastaa suuren ja mahtavan Apollon sumopainiotteluun. Menestyminen ei tule ilmaiseksi - se vaatii sisua ja sitkeyttä, mutta jaksaako haastaja harjoitella tarpeeksi?

HULLUNKURISIA LAULUJA. Lari ja muut Popsikkaat laulavat hullunkurisia lauluja, mutta Herra Nekkula jolle suklaapuput eivät maistu, laulaa uudesta terveellisestä ruokavaliosta.

PYHÄN PATRICKIN TARINA. Ensimmäisessä tarinassa kerrotaan pojasta josta tuli Irlannin suojeluspyhimys. Toisessa tarinassa Popsikkaiden veneretki päätyy trooppiselle saarelle. No bambusta ja kookospähkinöistä voi rakentaa vaikka mitä!

HERTTUA JA SUURI PIIRAKKASOTA. Lari kertoo tarinan Puustimaan herttuasta joka ihastuu Raparbaarian hyväsydämiseen prinsessaan. Mutta kaikki eivät hyväksy ystävyyttä vihollismaan kanssa, ja näin alkaa suuri piirakkasota.

Kesto; 1 h xx min

K3

 ******************************************************
Kuntoarvioni "Levyille" olen tehnyt kirkaan sähkövalon alla ja mielestäni olen ne hyvin kriittisesti arvioinut. Arvioinnissani olen käyttänyt numeroasteikkoa 4-10, mutta tyydyttävä 7 on alin jonka kelpuutan myytäväksi, ja silloinkin pitää olla jo hieman harvinaisempi tuote, mitä edes laitan tarjolle. Mikäli ei arvioni ole 10, niin levyssä on silloin joitain jälkiä ja kun se on 10- niin silloin se on hyvin lähellä uudenveroista kuntoa. Lisätietoja kohdassa ilmoitan, jos koteloissa/kansissa on mielestäni normaalia enemmän kulumisesta tai tarroista jääneitä jälkiä ja mikäli kansipapereissa on jotain mainittavaa. Noista arvioinneistani ei varmaankaan ole merkitystä kenellekkään joka haluaa itse sisällöstä nauttia, koska kaikki tuotteeni kyllä toimivat suomessa käytöön tarkoitetuissa toistolaitteissa jotka ovat ehjiä. Nämä numeroarvioni eivät ole kaikissa kohteissani, kun olen ne ottanut myöhemmin käyttöön, mutta palautteistani varmaankin voi huomioida, että en myy huonokuntoisia tuotteita.
***********************************************

VK) 25072020

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

79,90 €
Sulkeutuu 57 vrk 13 h 43 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

79,90 € Sulkeutuu 57 vrk 13 h 43 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.