Kuvaus

Aito, todella hyväkuntoinen Skoda Swing autoradio, jossa mukana CD-soitin ja AUX-sisääntulo (normaalilla aux-piuhalla - samanlaisella, kuin kuulokkeissa oleva piuha, mutta siis kaksipäinen), jolla voi soittaa haluamaansa musiikkia haluamallaan laitteella, kuten puhelin, pieni MP3-soitin tai mikä tahansa vekotin, jota voi kuunnella normaaleilla kuulokkeilla. Tällöin musiikki ohjautuu automaattisesti auton stereokaiuttimiin.

Radiokanavat voi valita ja tallentaa kätevästi muistiin. Kanavien vaihto ja äänenvoimakkuudet saa kätevästi valittua suoraa ratin näppäimillä, jotta ajon aikana ei tarvitse pälyillä radion suuntaan. Koodi löytyy myös!

Laite on integroitu myös peruutus-tutkaan, jolloinka näytöltä voi seurata peruutuksen sujumista. Näytöltä näkee tietenkin myös radiokanavat, taajuudet, MP3-kappaleen nimet yms., kellonajan, ulkoilman lämpötilan, sisäilman ilmastoinnin tilan yms.

Sopii esim. Octaviaan, Rapidiin, Yetiin, Roomsteriin yms. Ota kuitenkin varmuuden vuoksi selvää käykö tämä automalliisi. Esim. Joidenkin mallien kotelo on eri muotoinen.

KATSO KUVASTA MALLINUMERO yms. Tarvittaessa annan toki lisätietoja. Asennus kannattaa tehdä Skoda-huollossa.

 

 

 

 

 

Hakusanat: skoda yeti roomster octavia fabia rapid autostereot stereot radio autoradio cd soitin parkkitutka peruutus peruutustutka viihde viihdekeskus

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

35 €
tai
Sulkeutuu 2 vrk 12 h 24 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

35 € Sulkeutuu 2 vrk 12 h 24 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.