SIISTIT LEFFAT
LISÄTIETOJA OSTAMISEEN:www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859

Postituskuluista on kerrottu myynti-ilmoituksissa ja maksaa voi myös MobilePaylla.

POSTITUSKULUT POSTIPAKETISSA MANNER-SUOMEEN 0€, JOS OSTAA KERRALLA YLI 50€.

Kuvaus

HUOM! POSTITUSKULUT POSTIPAKETISSA MANNER-SUOMEEN 0€, JOS OSTAA KERRALLA YLI 50€. * EI HINTOJEN ALENNUKSIA TARJOUKSIEN MUKAAN ** >> KATSO TARVITTAESSA LISÄTIETOJA OSTAMISEEN *
************************************
MUUT MYYTÄVÄT TUOTTEET: (DVD) * (BLU-RAY) * (KONSOLIPELIT) * (CD
************************************

(2) POSTITUSKULUTTämän myyntikohteen postituskulut C5 kirjekuoressa Suomeen on 2,50€ ja se lisätään ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Tämä tuote on mahdollista lähettää samassa kirjekuoressa myös toisen tuotteen kanssa, jos toisessakin myynti-ilmoituksessa on tuossa POSTITUSKULUT: edessä (2) Postituskulut postipaketissa Manner-Suomeen on 5,90€. Jos valikoimastani ostaa kerralla yli 50€:lla, niin postituskulut postipaketissa Manner-Suomeen sisältyvät ostosten hintoihin. Etu koskee, siis vain postipaketissa lähetettäviä yli 50€;n ostoksia, ei kirjekuorissa lähetettäviä.
******************************
(SL) OTSIKOSSA = SIISTIT LEFFAT
******************************

KUNTOARVIO: "Levylle" Tästä lisätietoja tuotetietojen jälkeen.
HYVÄ: [8][8+][8½][9-][9][9+][9½][10-][10
LISÄTIETOJA: En havainnut levyssä naarmuja.
*************************************
TUOTETIEDOT:
 [SUOMTEKSTIT] KUVIEN TUOTE: 

Nanny McPhee - Satumainen Lastenvahti - BLU-RAY

Tummanpuhuvassa ja nokkelassa tarinassa Emma Thompson (Harry Potter ja Azkabanin vanki, Rakkautta vain) esittää hämmentävän näköistä, taikavoimaista lastenhoitajaa, joka saapuu hiljattain leskeksi jääneen herra Brownin (Colin Firth - Bridget Jones - elämäni sinkkuna, Tyttö ja helmikorvakoru) luokse päämääränään saada äärettömän huonosti käyttäytyvät seitsemän lasta aisoihin. Lapsikatras on onnistunut karkottamaan 17 edellistä hoitajaansa, mutta Nanny McPheen saavuttua taloon lapset huomaavat huonon käytöksensä johtavan salamannopeasti ja taianomaisesti hätkähdyttäviin seurauksiin.

2005

Pääosissa:
Emma Thompson
Colin Firth
Angela Lansbury

Kesto; 1 h 39 min

K7

  ****************************************
  Kuntoarvioni "Levyille" olen tehnyt kirkaan sähkövalon alla ja mielestäni olen ne hyvin kriittisesti arvioinut. Arvioinnissani olen käyttänyt numeroasteikkoa 4-10, mutta tyydyttävä 7 on alin jonka kelpuutan myytäväksi, ja silloinkin pitää olla jo hieman harvinaisempi tuote, mitä edes laitan tarjolle. Lisätietoja kohdassa ilmoitan, jos kansissa on mielestäni normaalia enemmän kuluman jälkiä/tarran jälkiä ym. ja jos kansipapereissa on jotain mainittavaa. Noista arvioinnistani ei varmaankaan ole merkitystä kenellekkään joka haluaa itse sisällöstä nauttia, koska kaikki tuotteeni kyllä toimivat suomessa käytöön tarkoitetuissa toistolaitteissa jotka ovat ehjiä. Nämä numeroarvioni eivät ole kaikissa kohteissani, kun olen ne ottanut myöhemmin käyttöön, mutta palautteistani varmaankin voi huomioida, että en myy huonokuntoisia tuotteita.
  ***********************************************

  D100) (27072022)

  Näytä lisää Näytä vähemmän

  Osta heti

  19,90 €
  Sulkeutuu 109 vrk 4 h 27 min
  Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

  Osta heti

  Lisätiedot

  Maksaminen ja toimitus

  19,90 € Sulkeutuu 109 vrk 4 h 27 min

  Kysymykset

  Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
  Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.