Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Hyväkuntoinen pehmeäkantinen. Muutamalla sivulla häive taitteesta

”Facebookissa on ihmisiä, jotka väittävät heillä olevan 4 356 ystävää! Entäs pikatreffit? Kolmessa minuutissa valitset 30 ehdokkaasta ne, joiden kanssa haluat romanttiselle illalliselle parisuhteen toivossa?” Honoré vitsailee.

Honorén mukaan hitaasti eläminen ei tarkoita laiskottelua vaan sitä, että asiat tehdään oikealla aikataululla. Sen sijaan että työt tehdään mahdollisimman nopeasti, ne tehdään mahdollisimman hyvin. Kaikissa asioissa, niin työssä kuin ruoanlaitossa, laatu korvaa määrän.

”Juoksemme kilpaa kellon kanssa ja silti tuntuu, ettemme koskaan saavuta tavoitteitamme. Jos elämä ei tunnu enää mielekkäältä, on aika alkaa tutkia mahdollisuuksia hidastaa tahtia”, Honoré toteaa.

Uusimmat tutkimuksetkin puoltavat hitaampaa elämäntapaa. Ihmiset ovat tuotteliaampia ja luovempia rentoutuneina. Aivot toimivat paremmin, kun teemme asian kerrallaan. Honoré käy humoristisesti läpi elämän eri osa-alueita kuten vapaa-aikaa, syömistä, lääketiedettä, työtä, mielen ja kehon yhteyttä. Kirjaansa varten hän on perehtynyt tuoreisiin tilastotietoihin ja historian yksityiskohtiin.

”Erityisesti lapset tarvitsevat hitaan elämän mallia. Kysymys on hiljaisesta, suunnittelemattomasta ajasta, jolloin saa olla jopa tylsää! Teemme karhunpalveluksen työntämällä lapsemme liian aikaisin harrastusten ja kiireen pariin”, Honoré muistuttaa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

2 €
Ilmoitus on sulkeutunut 16.8.2018 19:27
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.