Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

[0422] 

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI 

Kuvanmukainen, Hyvässä iskussa oleva kovakantinen ensipainos "naimakirjallisuuden / panemisen" ystäville.


Slunga & Seppänen: LAPIN LOLITA

Bitch Lit -romaani

Peittelemätön tarina huonoista naisista, viattomuudesta, rahasta ja lihasta.

18-vuotias Irene karkaa pohjoisesta Helsinkiin, majoittuu hostelliin ja panee pystyyn huutokaupan neitsyydestään. Viereisen punkan vironvenäläinen strippari-prostituoitu Nadja unelmoi rauhallisesta elämästä Suomessa.

Johtaja on mies joka etsii nuoruuden viattomuutta. Mutta voiko sitä ostaa? Voiko puhtaudella käydä kauppaa saastumatta?

"Hurja groteski lihan karnevaali, jonka takaa paljastuvat ihmisyyden monet ristiriitaiset kerrokset. Tämä on romaani huorista, seksuaalisuudesta, nussimisesta ja rakkauden kaipuusta".

ARVOSTELU:

No nyt ollaan "asian" eli sen itsensä ytimessä. Kyllä tätä lukiessa paikat kostuu ja alkaa hormoonit hyrräämään heikommallakin. Upeaa kerrontaa ja mielenkiinto pysyy yllä koko kirjan ajan. Ja luinkin tämän itseasiassa yhdellä istumalla. Puolisokin luki tämä teoksen ja sanoi "tankonsa olleen tanassa" läpi lähes koko kirjan ajan, alkaen aina siitä kun hän näki etukannen sisäpuolella, kuvan toisesta kirjailijasta, todella upeasta isopovisesta Heli Slungasta doggie asennossa verkkopaita päällä. Lue ja kostu!
- Marina Sorvari

1. Painos

WSOY 2016

Painettu EU:ssa

VOITTOHUUTO ja PK. 2.80e TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK. on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-) Edelliset korotukset olivat: 04/22, 09/21, 05/21, 06/20, 08/19, 03/19, 05/18, 10/17, 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12. 

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä, joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta pyrin silti aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


5,95 €
Ilmoitus on sulkeutunut 3.5.2024 9:14
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.