Kuvaus

Siistikuntoinen, kovakantinen:

Jääkiekon SM-liiga 1975-85. 

Vauhdikasta viihdettä

"Jääkiekko on Suomen suosituin urheilulaji. Jäähalleihin kerääntyy kausittain lähes 1,5 miljoonaa katsojaa seuraamaan vauhdikasta viihdettä. 

Jääkiekon SM-liiga ry on organisaatio, jonka Suomen 10 parasta kiekkoseuraa perustivat keväällä 1975. Tavoitteena oli tehostaa niin pelaajien valmennusta kuin lajin markkinointia. 

Tämä kirja kertoo kymmenestä työntäyteisestä vuodesta suomalaisen jääkiekkoilun huipputasolla. On ollut työtä, mutta myös värikkyyttä, kokemisen ja muistamise arvoisia hetkiä niin jäällä kuin katsomossa. 

Tässä kirjassa kertovat tuntemuksiaan noin 60 kiekkojohtajaa, valmentajaa, pelaajaa ja erotuomaria. Mutta tämä kirja on koottu kaikkien niiden tuhansien kunniaksi, jotka SM-liigan hyväksi ovat työtä tehneet. Ja kiitokseksi niille miljoonille katsojille, joiden aktiivisuuden ansiosta jääkiekkoilu Suomessa elää ja yhä voimistuu.

Hakusanoja: jääkiekko, lätkä, Leijonat, SM-liiga, Liiga, Tappara, Ilves, HPK, HIFK, TPS, KalPa, Jukurit, KooKoo, SaiPa, Ässät, Lukko, JYP, Kärpät, Pelicans, Jokerit.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
4,50 €
Sulkeutuu 2 vrk 14 h 26 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 4,50 € Sulkeutuu 2 vrk 14 h 26 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.