Kuvaus

Selvitä omakotitalosi lattialämmityksen, vesivaraajan ja muidenkin laitteiden sähkönkulutus!

Smappee älykoti järjestelmä tunnistaa talosi verkossa olevat sähkölaitteet ja tekee niistä laskuerittelyn. Näin löydät kotisi sähkösyöpöt laitteet ja normaalisti saavutat noin 10-20% säästön sähkölaskuun. Smappee on Telldus TellStick ja NEXA kytkimien kanssa yhteensopiva

EDUT:
- Mielenrauhaa - tarkista etänä känny Appilla jäikö silitysrauta tai kahvinkeitin päällä
- Laitekohtainen sähkönkulutuksen erittely
- Ohjaa langattomia sahköpistorasioita känny Appilla tai makroilla www.IFTTT.com (If This Then That) palvelun kautta

Smappee Älykoti järjestelmä tunnistaa verkossa olevat sähkölaitteet, mittaa niiden kulutuksen ja raportoi tapahtumat reaaliajassa kännykkä sovelluksessa. Järjestelmä ohjaa valot ja pistorasiat, ja sen avulla voit automatisoida laitteiden päälle ja pois kytkemisiä esim. aikataulun, kotiin lähetymisen/poistumisen tai lämpötilan/valoisuuden perusteella.

Smappee järjestelmän tekoäly tunnistaa kotisi sähkölaitteiden käytön niiden sähköisen kulutusprofiilin ns. ”sormenjäljen” perusteella, jonka jälkeen voi nimetä laitteet. Voit tarkistaa kätevästi kännykkä sovelluksella mitkä laitteet ovat käytössä, tai varmistaa etänä ettei esim. silitysrauta tai kahvinkeitin ole jäänyt päälle.

Älykoti ja sähkön hinta mietityttää erityisesti omakotitalossa asuvia. Smappee on älykoti järjestelmä, jonka vahvuuksia on sähkön hinta ja kulutuksen mittaus, valaistuksen ja pistorasioiden ohjaus sekä integroituminen yli 300 muun toimittajan järjestelmiin IFTTT .com palvelun kautta. Järjestemän laajempi Solar -versio mahdollistaa myös aurinkopanelien tuotannon seurannan reaaliajassa, ja VesiVahti veden kulutuksen.

Sähkön hinta ja kulutusmittaus tapahtuu reaaliaikaisesti ja Smappee järjestelmä näyttää kulutuksen reaaliajassa kätevästi taulutietokoneen tai puhelimen sovelluksessa. Graafinen käyttöliittymä havainnollistaa kotisi sähkökulutusta auttaa sinua löytämään energiasyöpöt laitteet ja toimintatavat. Käyttäjät ovat saaneet järjestelmän avulla 15-20% säästön sähkölaskuun.

Katso lisätietoja
http://www.omavahti.fi/tuote/smappee-asennus/
http://www.omavahti.fi/tuote/alykoti/
http://www.omavahti.fi/tuote/vesivahti/


Hakusanoja: sähkön kulutusmittaus sähkönkulutusmittari smart home Vera Cozify pörssisähkö Efergy houm energiamittari sähkömittari kulutusmittari mittari meter säästö säästäminen 230V 220V energiankulutusmittari energiankulutus sähkö koti kotiin
kilowattitunti sähkön mittaus 1 3 vaihe vesimittari veden fiksuvesi

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

249 €
Sulkeutuu 5 vrk 23 h 44 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

249 € Sulkeutuu 5 vrk 23 h 44 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.