Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myydään otsikon mukainen antenni. Antenni on uusi ja avaamattomassa myyntipakkausessa. Muista ilmoittaa huudon tehtyäsi että haluatko SMA vai FME-f liittimellä varustetun mallin. FME-f mallissa tulee mukana FME-f -> SMA adapteri. Antennia voi käyttää esimerkiksi parantamaan kuuluvuutta siinä tapauksessa että kuuluvuus ei riitä sisälle asuntoon asti (esimerkiksi kiviseinistä johtuen). Tässä tapauksessa antennin voi asentaa ulos esimerkiksi ikkunalaudalle jolloin yleensä saavutetaan jo jonkin verran parempi signaali.

Pakkaus sisältää käyttöohjevihkosen. Antenni toimii luonnollisesti myös LTE- eli 4G-käytössä GSM:n ja UMTS:n lisäksi.
HUOM! 3G (HSPA+) /4G (LTE) vaativat kunnolla toimiakseen kaksi antennia. Ostaessasi 2kpl antenneja saat ne yhteishintaan 20 euroa ja maksat toimituskulut vain kerran.

Antennit sopivat suoraan esim Huawei-reitittimiin (B593, E5186, jne jne..) ilman adapteria.

Pakkauksessa myös seuraavat merkinnät: MiniMag set,2.6m RG174, 0dBd, 850/1800/1900/UMTS sekä SMA tai FME mallista riippuen.

Antennissa on kahden metrin (2m) kaapeli.

­--------------------------------------------------------
HUOM! Luethan ilmoituksen huolella ennen huutoa! On ostajan vastuulla selvittää että sopiiko myytävä tuote hänen käyttötarkoitukseensa jos ei tätä erikseen ilmoituksessa mainita (yhteensopivuus, Windows/Linux/Mac ajurituki, tuotteen mitat yms yms.). Erehdyksissä huudettu sopimaton tuote ei ole peruste kaupan perumiseen tai varsinkaan tuotteen palauttamiseen. Hyväksyn palautukset vain tuotteen ollessa viallinen!

Huuto.net lähettää huudon voittajalle automaattisen vastausviestin mistä löydät tilinumeroni. Luethan tuon vastausviestin huolella. Toivoisin että vastaat tuohon viestiin mahdollisimman pian ja kerrot seuraavat asiat niin saan tuotteen lähetettyä sinulle mahdollisimman nopeasti: Maksoitko tuotteen jo? Mistä pankista? Jos et maksa heti niin milloin aiot maksaa? Saat automaattisessa vastausviestissä lisäohjeita maksamiseen.

Jos kohteen tiedoissa on mainittu useampi eri hintainen toimitusvaihtoehto (esim. huutopaketti / postipaketti / pakkauksen kanssa postipakettina / ilman pakkausta kirjeessä) niin kerrothan minulle erikseen sähköpostilla että minkä toimitusvaihtoehdon haluat. Tarkistathan että huuto.net käyttäjätiedoissa antamasi osoitetiedot ovat ajan tasalla!
--------------------------------------------------------­

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

13,90 €
Ilmoitus on sulkeutunut 30.8.2018 21:20
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.