Kuvaus

Vuonna 1958 päivänvalon nähneet pienet, siniset olennot ovat viihdyttäneet lapsia ympäri maailmaa kohta puoli vuosisataa. Smurffit syntyivät Peyon Johannes ja Pirkale -sarjan sivuosiin lokakuussa 1958.

Smurffin tunnistaa sinisestä ihosta ja valkoisista housuista ja lakista. Smurffit puhuvat smurffin-kieltä ja ne asuvat pienessä kylässä metsässä jossain päin Eurooppaa, ja asumuksina toimivat sienet. Smurffit ovat kolmen omenan korkuisia eivätkä koskaan vanhene.

Englanninkielisiä The Smurfs -piirrosanimaatioita esitettiin dubattuna Pätkis-televisio-ohjelmassa 80-luvun alussa. Digitaalitekniikalla toteutettavia elokuvia on suunnitteilla useampi. Myös uusista Smurffi-jaksoista on ollut alustavia huhuja.

Älä haaskaa, älä smurffaa:
Kasvattaminen, viljeleminen ja ruoan valmistus on olennainen osa smurffien työtä. Kätevä keksii koneen, joka viljelee ja valmistaa ruokaa. Mutta hienolla keksinnöllä on myös varjopuolensa...

Viluiset smurffit:
Talvi on yllättänyt smurffit, joista lähes jokainen kärsii smurffikuumeesta. Löytääkö Nuuskusmurffi parantavaa smruffinjuurta joutumatta pahan Velhon käsiin?

Violetit smuffit:
Violetti kärpänen puraisee Laiskasmurffia ja päästää valloilleen smurffien keskuudessa edpidemian, joka on muuttava smurffit vihaisiksi ja violetin värisiksi. Suursmurffin keksittyä vastalääkkeen asiat alkavat taas smurffata.

Kummituslinna:
Smurffien talvivarastot tuhoutuvat, ja he joutuvat etsiytymään kaukaisen linnan turviin. He luulevat linnassa kummittelevan, mutta kummitus osoittautuu linnan ruokia omiin varastoihinsa ahnehtivaksi rotaksi. Kadonneet muonavarat löytyvät ja smruffit palkitaan ruhtinaallisesti.

Jouluseikkailu:
Smurffit valmistelevat iloisin mielin joulua, kun he yllättäen joutuvat mukaan hyvän ja pahan väliseen taisteluun. Taistelu osoittautuu ennen näkemättömäksi, ja vasta kun metsän eläimet ja hengenvaarassa oleva Velhokin yhtyvät laulullaan pahan nujertamiseen, voi joulu joutua.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 68 vrk 1 h 55 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

1,99 € Sulkeutuu 68 vrk 1 h 55 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.