Kuvaus

SMURFFIT 6 SMURFFIKUNINGAS

1. AVARUUSSMURFFI--

HAAVESMURFFIN TOIVE TULLA AVARUUSSMURFFIKSI TOTEUTUU, KUN SUURSMURFFI VAIVUTTAA HÄNET UNEEN SAMALLA KUN KOKO SMURFFIEN MAAILMA MUUTTUU AVARUUSSEIKKAILUKSI. VELHO SEURAA OUTOJA TAPAHTUMIA KRISTALLIPALLOSTAAN, MUTTA HÄNKÄÄN EI VOI MITÄÄN, KUN SUURSMURFFI TAIKOO HÄNET KESKELLE UKKOSMYRSKYÄ.

2. SMURFFIMAINEN YSTÄVÄNPÄIVÄ--

SMURFFIINA OPPI TÄRKEÄN LÄKSYN RAKKAUDESTA, KUN SMURFFIT PELASTAVAT MAAILMAN TUHOLTA, JA VELHO KOHTAA ILKIÖMÄISEN TOVERINSA. RAUHALLINEN, LUMEN PEITTÄMÄ SMURFFILAAKSO HERÄÄ HENKIIN, KUN SUURSMURFFI ILMOITTAA YSTÄVÄNPÄIVÄN KOITTANEEN. SMURFFIT JUHLIVAT HEILLE TÄRKEIMPIÄ ASIOITA: RAKKAUTTA JA YSTÄVYYTTÄ.

SMURFFIEN APRILLIPÄIVÄ & TAIKAKEPPI--

SMURFFIEN APRILLIPÄIVÄ MENEE PILALLE, KUN VELHO NAAMIOITUU SMURFFIMARJAPENSAAKSI JA OTTAA KAIKKI PIENET JA ILOISET SMURFFIT VANGIKSEEN. SUURSMURFFI PYYTÄÄ SULKASMURFFIA LÄHETTÄMÄÄN LINNUT VALEPENSAAN KIMPPUUN. KUN LINNUT OVAT TYHJENTÄNEET PENSAAN, VANGITUT SMURFFIT NOUSEVAT AULKASMURFFIN SELKÄÄN JA LENTÄVÄT VAPAUTEEN.

SUURSMURFFI VALMISTAA HOMNIBUSIN OHJEILLA TAIKAKEPIN, JONKA TOHELO KUITENKIN HUKKAA METSÄÄN. VÄHÄN MYÖHEMMIN SUURISUU TULEE VIERAISILLE JA ALKAA SYÖDÄ SMURFFIMARJOJA. SUURSMURFFI LÖYTÄÄ TAIKAKEPIN JA HÄÄTÄÄ SUURISUUN TIEHENSÄ, ENNEN KUIN SE EHTII SYÖDÄ KAIKKI MARJAT.

4. KUNINGASSMURFFI & VITSI MIKÄ SMURFFI--

SUURSMURFFI MÄÄRÄÄ SMURFFIT KORJAAMAAN PATOA JA LÄHTEE ITSE KERÄÄMÄÄN YRTTEJÄ. SILLÄ VÄLIN VÄLKKY JULISTAA ITSENSÄ KUNINKAAKSI JA SAA AIKAAN KAAOKSEN. SUURSMURFFI PALAA VIIME HETKELLÄ JA PELASTAA PADON MURTUMISELTA.

KUKAAN SMURFFI EI USKO KEPPOSTELEVAA VITSISMURFFIA, KUN HÄN VÄITTÄÄ, ETTÄ RONTTI ON AIKEISSA HYÖKÄTÄ SMURFFIEN KIMPPUUN. VITSISMURFFI TUNTEE ITSENSÄ SYLLISEKSI JA RIENTÄÄ VELHON LINNAAN MURJOMAAN RÄJÄHTÄVIÄ VITSEJÄ VELHON JA RONTIN KUSTANNUKSELLA PELASTAAKSEEN YSTÄVÄNSÄ.

TUOTANTOVUOSI 2013

KESTO 1H 34MIN PUHUMME SUOMEA

MUOVEISSA

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6,95 €
Sulkeutuu 80 vrk 22 h 14 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6,95 € Sulkeutuu 80 vrk 22 h 14 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.