Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

SMURFFIT 6 JA 10

SMURFFIT 6 SMURFFIKUNINGAS--

SISÄLTÄÄ 4 JAKSOA!

1. AVARUUSSMURFFI-

HAAVESMURFFIN OIVE TULLA AVARUUSSMURFFIKSI TOTEUTUU, KUN SUURSMURFFI VAIVUTTAA HÄNET UNEEN SAMALLA KUN KOKO SMURFFIEN MAAILMA MUUTTUU AVARUUSSEIKKAILUKSI. VELHO SEURAA OUTOJA TAPAHTUMIA KRISTALLIPALLOSTAAN, MUTTA HÄÄNKÄÄN EI VOI MITÄÄN, SUURSMURFFI TAIKOO HÄNET KESKELLE UKKOSMYRSKYÄ.

SMURFFIMAINEN YSTÄVÄNPÄIVÄ-

SMURFFIINA OPPI TÄRKEÄN LÄKSYN RAKKAUDESTA, KUN SMURFFIT PELASTAVAT MAAILMAN TUHOLTA, JA VELHO KOHTAA ILKIÖMÄISEN TOVERINSA. RAUHALLINEN, LUMEN PEITTÄMÄ SMURFFILAAKSO HERÄÄ HENKIIN, KUN SUURSMURFFI ILMOITTAA YSTÄVÄNPÄIVÄN KOITTANEEN. SMURFFIT JUHLIVAT HEILLE TÄRKEIMPIÄ ASIOITA: RAKKAUTTA JA YSTÄVYYTTÄ.

3. SMURFFIEN APRILLIPÄIVÄ JA TAIKAKEPPI-

SMURFFIEN APRILLIPÄIVÄ MENEE PILALLE, KUN VELHO NAAMIOITUU SMURFFIMARJAPENSAAKSI JA OTTAA KAIKKI PIENET JA ILOISET SMURFFIT VANGIKSEEN. SUURSMURFFI PYYTÄÄ SULKASMURFFIA LÄHETTÄMÄÄN LINNUT VALEPENSAAN KIMPPUUN. KUN LINNUT OVAT TYHJENTÄNEET PENSAAN, VANGITUT SMUFFIT NOUSEVAT SULKASMURFFIN SELKÄÄN JA LENTÄVÄT VAPAUTEEN.

SUURSMURFFI VALMISTA HOMNIBUSIN OHJEILLA TAIKAKEPIN, JONKA TOHELO KUITENKIN HUKKAA METSÄÄN. VÄHÄN MYÖHEMMIN SUURISUU TULEE VIERAISILLE JA ALKAA SYÖDÄ SMURFFIMARJOJA. SUURSMURFFI LÖYTÄÄ TAIKAKEPIN JA HÄÄTÄÄ SUURISUUN TIEHENSÄ, ENNEN KUIN SE EHTII SYÖDÄ KAIKKI MARJAT.

4. KUNINGASSMURFFI & VITSI MIKÄ SMURFFI-

SUURSMURFFI MÄÄRÄÄ SMURFFIT KORJAAMAAN PATOA JA LÄHTEE ITSE KERÄÄMÄÄN YRTTEJÄ. SILLÄ VÄLIN VÄLKKY JULISTAA ITSENSÄ KUNINKAAKSI JA SAA AIKAAN KAAOKSEN. SUURSMURFFI PALAA VIIME HETKELLÄ JA PELASTAA PADON MURTUMISELTA.

KUKAAN SMURFFEISTA EI USKO KEPPOSTELEVAA VITSISMURFFIA, KUN HÄN VÄITTÄÄ ETTÄ RONTTI ON AIKEISSA HYÖKÄTÄ SMURFFIEN KIMPPUUN. VITSISMURFFI TUNTEE ITSENSÄ SYYLLISEKSI JA RIENTÄÄ VELHON LINNAAN MURJOTTAMAAN. RÄJÄHTÄVIÄ VITSEJÄ VELHON JA RONTIN KUSTANNUKSELLA PELASTAAKSEEN YSTÄVÄNSÄ.

TUOTANTOVUOSI 2013

KESTO 1H 34MIN PUHUMME SUOMEA

SMURFFIT 10 KAMALA LUMIPETO--

SISÄLTÄÄ 4 JAKSOA

1. SUUREMMUSSEOS & PAHANILMANSMURFFI-

VÄLKKY VALMISTAA SUURENNUSJUOMAA, JOKA SUURENTAA PATTISMUFFIN IHMISEN KOKOISEKSI. KASVANUT MUSKELIMIES VANGITSEE VELHON JA VIE HÄNET SMURFFIKYLÄÄN. SUURSMURFFI JOUTUU KÄYTTÄMÄÄN TAIKUUTTAAN, JOTTA RONTTI JAHTAA ISÄNTÄNSÄ TAKAISIN LINNAAN.

KÄTEVÄSMURFFI KEHITTÄÄ SÄÄKONEEN, JOLLA SMURFFIT VOIVAT SÄÄDELLÄ LUONNONVOIMIA. EI OLE HELPPOA PÄÄTTÄÄ SITÄ, PITÄISIKÖ AURINGON PAISTAA TAI SATEEN ROPISTA. PIAN KONE LÄMPENEE NIIN, ETTÄ SE RÄJÄHTÄÄ ILMAAN!

2. ROBOTTISMURFFI-

KÄTEVÄSMUFFI KEKSII KELLOKAULAN ELI ROBOTIN, JOKA HOITAA KAIKKI LIKAISET TYÖT. VÄLKKY OHJELMOI SEN UUDESTAAN, JA SE POISTUU SMURFFIKYLÄSTÄ. KELLOKAULA LÄHTEE KAUKAISEEN LINNAAN. NUORI PRINSSI SUOSTUTTELEE SEN PALAAMAAN SMURFFIEN LUOKSE, JOTTA NÄMÄ VOIVAT AUTTAA HÄNTÄ NOUSEMAAN KUNINGASKUNNAN VALTIAAKSI.

3. SMURFFATTU PARATIISI & KAMALA LUMIPETO-

LAISKASMURFFI UNELMOI OLEVANSA PARATIISISAARELLA. HÄNEN EI ENÄÄ TARVITSE VÄLITTÄÄ TÖISTÄ, JOITA SUURSMURFFI YLEENSÄ MÄÄRÄÄ HÄNET TEKEMÄÄN. HÄNEN UNELMANSA MUUTTUVAT PAINAJSISEKSI, EIKÄ TYÖNTEKO OLEKAAN ENÄÄ NIIN IKÄVÄÄ...

VÄLKKY YSTÄVINEEN SUUNNITELEE MATKUSTAVANSA JÄÄVUORELLE ETSIMÄÄN HAVINAISTA LUMIKUKKAA SUURSMURFFILLE. HE KOHTAAVAT KAUHISTUTTAVAN LUMIHIRVIÖN. VASTA SMUFFIINAN HURMAAVA KÄYTÖS SAA INHOTTAVAN LUMIMIEHEN NÄYTTÄMÄÄN SULOISEN PUOLENSA.

4. SMURFFIN LÄHDE-

SMURFFIT OVAT LÖYTÄNEET IKUISEN NUORUUDEN LÄHTEEN. SITÄ VARTIOI ILKEÄ PEIKKO, JOKA VARASTAA SUURSMUFFIN TAIKAKIRJAN. HE SUOSTUTTELEVAT VELHOA TULEMAAN APUUN, MUTTA HÄN MATKUSTAA HETI LÄHTEELLE NUORUUDEN PERÄSSÄ. PEIKKO JA VELHO KÄYVÄT PIAN TOISTENSA KIMPPUUN, JA SILLÄ AIKAA SMURFFIT VARASTAVAT TAIKAKIRJAN OVELASTI TAKAISIN.

TUOTANTOVUOSI 2013

KESTO 1H 34MIN PUHUMME SUOMEA

YHTEISKESTO 3H 8MIN

MUOVEISSA

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

12 €
Ilmoitus on sulkeutunut 26.7.2018 17:40
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.