Kuvaus

1. Kummituslinna & Violetit smurffit
Smurffien talvivarastot ovat tyhjentyneet, ja he hakeutuvat suojaan kaukaiseen linnaan. He luulevat ensin, että linna on täynnä kummituksia! Kun he selvittävät ahneen rotan arvoituksen, he saavat yllin kyllin ruokaa koko talveksi. Pieni kärpänen pistää Haavesmurffia. Tauti paisuu valtavaksi epidemiaksi, joka tekee smurffeista vihaisia. Suursmurffi keksii siitepölyn olevan vastamyrkkyä, joten pian kaikki ovat taas smurffeja.

2. Smurffien esitys
Tohelo ja Smurffiina joutuvat ilkeän Mahtipontisen vangiksi, joka haluaa heidän esiintyvän narreina. Suursmurffi tulee apuun. Hän käyttää kelvotonta Velhoa harhautuksena ja onnistuu pelastamaan smurffit.

3. Maalari ja runoilija
Maalarismurffia ja Runoilijasmurffia harmittaa, ettei kukaan arvosta heidän töitään. He päättävät lopulta jättää Smurffikylän ja lähteä kohti Myrskysaarta. Heillä ei ole aavistustakaan siitä, että Velho haluaa johdattaa heidät katalaan ansaan! Suursmurffin ja hänen uskollisten apuriensa täytyy kehitellä rohkea pelastussuunnitelma.

4. Luolasmurffausta & Näkyy - ei näy
Smurffit näkevät nälkää, ja siksi he riehaantuvat nähdessään luolan täynnä jäätynyttä ruokaa. Luolaa vartioi jääpeikko, joka on saanut rangaistuksen ahneudestaan. Velho ehättää smurffien edelle ja varastaa ruoan, mutta sitten kirous lankeaa hänen päälleen ja jäädyttää hänet! Vaaralliset maan alla elävät peikot onnistuvat vangitsemaan smurffit. Ennen kuin smurffit joutuvat orjuuteen ikiajoiksi, Suursmurffi tulee apuun. Hän tuhoaa peikkojen maagisen kristallipallon nerokkaalla tavalla ja kirous raukeaa.

 

Kuvasuhde: 4:3 Full Frame (1.33:1)
Ääni: Suomi (Dolby Digital Stereo)
Tekstitys: ---------
Kesto: n. 1 h 34 min
Ikäraja: S


Tuote on uusi, vielä muoveissa.
Hinta sisältää ALV 24%.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5,20 €
Sulkeutuu 116 vrk 7 h 44 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5,20 € Sulkeutuu 116 vrk 7 h 44 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.