Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myydään käytetty mutta täysin toimiva Socket Communications PCMCIA sarjaporttiadapteri - Serial I/O PC Card Ruggedized. Kyseessä on parempi, kestävämpi malli missä kaapelia ei saa irti kortista. Kaapelin päässä 9-pinninen liitin. ks. kuvat.

 

Tällä laitteella saa sarjaportin läppäriin mistä se puuttuu. Esim. GPS:n tai muun vastaavan laitteen yhdistämiseksi.

Made in USA

Ensimmäisestä kuvasta poiketen kaapeli on musta eikä harmaa. Katso kaikki kuvat!!

Kortissa jonkun verran käytön jälkeä / naarmuja.

­--------------------------------------------------------
HUOM! Luethan ilmoituksen huolella ennen huutoa! On ostajan vastuulla selvittää että sopiiko myytävä tuote hänen käyttötarkoitukseensa jos ei tätä erikseen ilmoituksessa mainita (yhteensopivuus, Windows/Linux/Mac ajurituki, tuotteen mitat yms yms.). Erehdyksissä huudettu sopimaton tuote ei ole peruste kaupan perumiseen tai varsinkaan tuotteen palauttamiseen. Hyväksyn palautukset vain tuotteen ollessa viallinen!

Huuto.net lähettää huudon voittajalle automaattisen vastausviestin mistä löydät tilinumeroni. Luethan tuon vastausviestin huolella. Toivoisin että vastaat tuohon viestiin mahdollisimman pian ja kerrot seuraavat asiat niin saan tuotteen lähetettyä sinulle mahdollisimman nopeasti: Maksoitko tuotteen jo? Mistä pankista? Jos et maksa heti niin milloin aiot maksaa? Saat automaattisessa vastausviestissä lisäohjeita maksamiseen.

Jos kohteen tiedoissa on mainittu useampi eri hintainen toimitusvaihtoehto (esim. huutopaketti / postipaketti / pakkauksen kanssa postipakettina / ilman pakkausta kirjeessä) niin kerrothan minulle erikseen sähköpostilla että minkä toimitusvaihtoehdon haluat. Tarkistathan että huuto.net käyttäjätiedoissa antamasi osoitetiedot ovat ajan tasalla!
--------------------------------------------------------­

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

18,90 €
Ilmoitus on sulkeutunut 11.9.2018 21:22
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.