Tuote on myyty käyttäjälle hmalmb hintaan 72 €

Kuvaus

Myydään kuvassa olevat kokonaisuutena. Sisältää paljon kirjoituksia yhdeltä henkilöltä. Ollut ainakin ilmasotakoulussa ja palvellut rintamalla. Kirjoituksia ja merkintöjä on monipuolisesti enkä saa selvää kaikesta. Siksi en erota onko asioita kuvattu rintamalta. Ainakin armeija ajalta on paljon mm koulutusmateriaalia, itse tehtyjä lauluja, kurssikaverien nimikirjoitukset ym. Sotilaspassi ym sen suuntaista, Sotilaan käsikirjaa, muutama kunnia tai kurssimerkki. Leikkeitä mm pala jotain karttaa. Myöskin materiaalia siviilipuolelta mm jokin velkakirja, Esson kirje liittyen auton huoltoon. Monenmoista sepustusta.

Lisätty 7.3.2024 20:03

Nimikirjoitusten joukossa nimi "Väinö Linna" Hämeenkyrö. Äiti puhui tämän kirjailija henkilön mahdollisesti olleen armeijan tai sodan aikaan hänen porukassaan. Itse suhtaudun epäilevästi. Nimikirjoitus kyllä on samannäköinen kuin yritin vertailla. En tosiaan osaa yhdistää aikajanoja enkä tiedä onko kyseessä sama "Väinö Linna" Näin ollen en myy tätä pakettia kirjailijan nimikirjoituksella.

Lisätty 7.3.2024 21:51

Tutkin tarkemmin ja vihossa on aliupseerikoulun 20 kurssin 2 jakson oppilaat vuodelta 1932. Näin ollen kyse ei voi olla kirjailijasta. Kuitenkin vihossa on 52 henkilön nimikirjoitukset mikä on sinällään aika hienoa

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
72 €
Ilmoitus on sulkeutunut 12.3.2024 20:01
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.