Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

  • Kunto: Levyt naarmuttomia. Kotelo ehjä. Edellisen omistajan nimmari kansilehtiössä.

Soilworkin seitsemännellä levyllä on viisikko kiipelissä, sillä yhtyeen musiikilliseksi johtajaksi profiloitunut Peter Wichers poistui yhtyeestä reilu vuosi takaperin. Monet tahot, mukaan lukien fanit, levy-yhtiö ja keikkamyyjä epäilivät homman jatkuvuutta. 

Peliä ei ole menetetty, sillä yhtyeen uutukainen, Sworn To A Great Divide, rullaa edelleen hyvässä Soilworkin hengessä ilman Wichersin panosta. Ihmekö tuo, sillä yhtyeen viimeisimmillä levyillä hieman taka-alalla ollut Ola Frenning on noussut hyvin Wichersin paikalle, eikä yhtyeen soundi ole tästä vanhennusleikkauksesta ainakaan kärsinyt. 

Sworn To A Great Divide nimittäin tuntuu paikoitellen kliinisen Stabbing The Draman jälkeen sopivan rosoiselta tekeleeltä. Ei sen puoleen että tällä vieläkään Natural Born Chaoksen kaltaiseen täysosumaan yllettäisiin, mutta The Pittsburgh Syndromenja 20 More Milesin kaltaiset palat osoittavat, ettei yhtye ole menettänyt teräänsä.

Soundillisesti bändi on edelleen takuuvarmaa Soilworkia. Mutta tekniseltä aspektilta katsottuna yhtye on siirtynyt soundeissaan hieman rujompaan ilmaisuun, ja kuten Ola Frenning on mainostanut, kitaroilla on suurempi painoarvo tällä kertaa kuin aikaisemmin. Ratkaisu on toimiva, sillä nyt tarjolla on santapaperia edellisen levyn teflon-pinnoitteen sijaan. Homma toimii yhtyeen eduksi.

Miten Sworn To A Great Divide sitten sijoittuu Soilworkin diskografiassa? No, yhtyeen paras tuotos se ei ole. Mutta se silti osoittaa yhtyeen olevan edelleen vahvasti pelissä ja mukana ja sen, ettei sota välttämättä aina yhtä miestä kaipaa.

Kappalelista:

01. Sworn to a Great Divide 
02. Exile 
03. Breeding Thorns 
04. Your Beloved Scapegoat
05. The Pittsburgh Syndrome 
06. I, Vermin 
07. Light Discovering Darkness 
08. As the Sleeper Awakes 
09. Silent Bullet 
10. Sick Heart River 
11. 20 More Miles

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


11 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 15.4.2024 5:08
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.