Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. Gunvor Håkansson: SOITA POLIISILLE, ÅSA. Käännös Sirkka Salonen. 1979 Vaasa Oy, Poppis (3). 78-sivuinen sidottu kirja (18 x 11,5 cm), kannet ylipainettu, ehjä ja siisti, esilehdellä aikaisemman omistajan nimi peitetty leijona-aiheisella tarralla, ei muita merkintöjä.

Soita poliisille, Åsa! (1979; Ring till polisen, Åsa 1975) -kirjan päähenkilö Åsa oli neljäntoista, täyttäisi pian viisitoista. Åsasta oli tavattoman ihanaa, kun hänen vanhempansa lähtivät viettämään viikonloppua isoäidin luokse maalle ja hän sai jäädä aivan yksin kaupunkiin. Mutta viikonlopusta ei tullut sellainen kuin hän oli kuvitellut. Yht´äkkiä soi puhelin, ja ennen kuin Åsa ehti silmää räpäyttää, hän oli lupautunut lapsenvahdiksi aivan vieraalle pikkutytölle. Kaikeksi onneksi hän ei tiennyt, mitä siitä tulisi seuraamaan!
 

2. Ansi Jackson: MATS JA JOAKIM AUTOHURJASTELIJAN JÄLJILLÄ. Käännös Sirkka Salonen. 1979 Vaasa Oy, Poppis (3).

77-sivuinen sidottu kirja (18 x 11,5 cm), kannet ylipainettu, kansien nurkissa vähän kulumaa (ks. kuva) ja nimilehdessä taittumaa, muuten ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Ansi Jackson: Mats ja Joakim autohurjastelijan jäljillä (1979; Mats, Joakim och biljakten 1978) -kirjan Joakim ja Mats olivat parhaat ystävät ja viihtyivät hyvin yhdessä, vaikka olivat aika erilaisia. Mats sai Joakimin unohtamaan ujoutensa ja epävarmuutensa, ja Joakim taas hillitsi Matsin hurjimpia päähänpistoja. Oli juhannusaatto. Kaikki oli tapahtunut muutamassa sekunnissa. Renkaat ulvoivat, kun auto kovassa vauhdissa ohitti jyrkän mutkan ja liukui tien vasempaan laitaan. Kun Mats ja Joakim tulivat paikalle, poika makasi tiepuolessa elottoman näköisenä, suuri haava päässään. Hän saattoi olla suurin piirtein kymmenen ikäinen, muutamaa vuotta Matsia ja Joakimia nuorempi. Joka puolella oli hiekkaa, verta ja lasinsirpaleita. Mutta autohurjastelija oli paennut paikalta…
 
Ruotsalainen B. Wahlströms Bokförlag AB julkaisi 1970-luvun loppupuolella nuortenkirjoja sisältävää Poppis-sarjaa. Suomessa Poppis-sarjan kirjat julkaisi Vaasa Oy, kaikki vuonna 1979. Kirjat painoi B. Wahlström Ruotsissa: Carita Blomqvist: Unelmieni koiranpentu (1979; Min drömvalp 1978), Idar Aasen: Meidän on voitettava, Singoalla (1979; Vi måste vinna, Singoalla! 1978), Ansi Jackson: Mats ja Joakim autohurjastelijan jäljillä (1979; Mats, Joakim och biljakten 1978), [K. Earl] Ginsburg Valkoinen Haukka ja kaapparit (1979; Vita Höken och kidnapparna 1976), Gunvor Håkansson: Soita poliisille, Åsa! (1979; Ring till polisen, Åsa 1975) ja Anne-Marie Jakobsson: Ponikerho kesälomalla (1979; Ponnyklubben My på sommarlov 1977).

 

 


 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 103 vrk 5 h 9 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3 € Sulkeutuu 103 vrk 5 h 9 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.