Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Sokkotreffit - Blind Date

Levyssä on hiukan käytön jälkeä, hiusnaarmuja ja yhdessä kohtaa useampi pieni hiusnaarmu.

Walter Davis (BRUCE WILLIS, "Kuudes aisti") on työnarkomaani. Uraohjuksen elämään ei juuri mahdu sellaisia käsitteitä kuin treffit tai - herra paratkoon! - parisuhde. Mutta tulee hetki jolloin Walterkin tarvitsee naispuolista seuralaista. Walterin tulee illastaa tärkeän japanilaisen asiakkaan kanssa - ja kutsu on avec. Walterin veli tulee hätiin ja järjestää Walterille treffiseuraksi vaimonsa serkun Nadian (KIM BASINGER, "Siunattu"). Nadia on vasta muuttanut kaupunkiin ja tutustuu mielellään uusiin ihmisiin. Kaiken lisäksi Nadia on todellinen maailmanluokan kaunotar. Kaikki siis hyvin? -Tuskin.

Ujolta vaikuttava, kohtelias tyttö on todellinen tikittävä aikapommi. Jos Nadia nauttii alkoholia, hän villiintyy täysin ja seuraukset ovat sen mukaiset. Ja ikään kuin Walterilla ei olisi huolia tarpeeksi, kuvioihin ilmaantuu myös Nadian ex-poikaystävä David (JOHN LARROQUETTE).

Onko Walterin ja Nadian sokkotreffeillä mitään toivoa? Amor saa tyhjentää koko nuoliviininsä ennen kuin tämä keikka onnistuu! Tämä erilainen katastrofielokuva viihdyttää ja villitsee takuuvarmasti!

Tekniset tiedot:
Kesto: n. 1h 31min
Tekstitys: mm. suomeksi

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


11,50 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 28.4.2024 21:00
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.