Kuvaus

SONOS langaton kotiteatterijärjestelmä. Sis. Playbar soundbarin ja kaksi kappaletta Play:1 kaiuttimia surroundkäyttöön.

Voidaan käyttää joko yhdessä surroundjärjestelmänä, tai vaihtoehtoisesti erikseen monihuonejärjestelmän tapaan: Playbar televisiolle ja Play:1 pari stereoparina vaikkapa musiikille toisessa huoneessa. Play:1 kaiuttimet toimivat myös yksittäin, eli ääntä saa tarvittaessa kolmeen eri huoneeseen. Ohjaus ja toisto Sonoksen sovelluksella (iOS / Android). Playbar tottelee myös tv:n kaukosäädintä. Erittäin käyttäjäystävällinen, esteettisesti miellyttävä ja helposti hallittava kotiteatteri/musiikkijärjestelmä perinteisiin johdollisiin systeemeihin kyllästyneille. Tuki käytännössä kaikille tärkeimmille suoratoistopalveluille, esim. Spotify Connect vakiona. Tarkempia teknisiä tietoja löytyy mm. Sonoksen nettisivuilta.

Järjestelmään voi halutessaan liittää myös erikseen myytävän Sonoksen subwooferin, mutta peruskäytössä en ole kokenut tarvetta lisäbassolle.

Erinomainen, virheetön kunto. Ostettu muutama vuosi takaperin Mareksoundista (Playbar) ja Sonoksen nettikaupasta (Play:1). Alkuperäiset pakkaukset ja mukana tulleet tarvikkeet löytyy, ja lähetys onnistuu ostajan kustannuksella / vastuulla. Mieluiten kuitenkin nouto Helsingistä, koska etenkin Playbarin pakkauksella on kokoa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
495 €
Sulkeutuu 11 h 5 min 59 s
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 495 € Sulkeutuu 11 h 5 min 59 s

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
6.7. klo 11:36
Kysymys poistettu.
4.7. klo 6:03

400e?

4.7. klo 11:13

Ei kiitos.

3.7. klo 10:00
Kysymys poistettu.