Tuote on myyty käyttäjälle Juha-68 hintaan 250 €

Kuvaus

Siisti Sony PVM-14N1E CRT-videomonitori retropelaajalle. Metallinen kuori, kantokahvat.

Kaksi komposiittivideo- (BNC), S-video- (Y/C) ja komposiittiaudio-sisääntuloa. A-kanavan sisääntulot on myös daisy chainattavissa toiseen monitoriin jne.

Automaatinen PAL-, NTSC-, ja SECAM-tuki.

Kunto hyvä. Putki on kirkas eikä siihen ole palanut mitään kiinni. Käyttöiän pidentämiseksi tälle kannattaa jossain vaiheessa tehdä kondensaattoriremontti, mutta tällä hetkellä kaikki toimii vähintään tyydyttävästi.

Geometria on säädetty 240p Test Suitella Sega Mega Drive II:lle sopivaksi, värisäädöt ovat käsittääkseni tehdasasetuksilla. Nämä kannattaa kalibroida Service Menusta itse tarkemmin, sillä jokainen laite antaa hieman erilaista kuvaa.

Mukaan tulostettu versio manuaalista, virtajohto ja kaksi BNC-RCA-adapteria, joilla monitoriin voi kytkeä komposiittivideolähteitä.

Asun aivan Tampereen rautatieaseman vieressä, joten tämä on helppo noutaa myös julkisilla. Voin kantaa kaverina junaan tai bussiin.

Voin lähettää myös Matkahuollolla, mutten suosittele sitä. CRT-monitorit eivät liiemmin pidä postittamisesta, enkä siksi voi antaa minkäänlaista takuuta, että tämä tulisi ehjänä perille. Mahdolliset posti- ja pakkauskulut lisätään myyntihintaan.

Kaikki jotka ovat näitä etsineet, tietävät että PVM:iä on todella vaikeaa löytää etenkin Suomesta. Itsekin luovun tästä vain tilanpuutteen ja akuutin rahantarpeen takia.

Hakusanat: Nintendo, NES, SNES, N64, Sega, Master System, Mega Drive, Genesis, Saturn, Sony, Playstation, PS1, Commodore, C64, Amiga, Atari ST, PC Engine, TurboGrafx-16, JVC, Ikegami, Panasonic, Barco, Scanline, Arcade, Näyttö, BVM

Lisätty 16.4.2019 17:38

EDIT: Monitorissa on 14" Trinitron-kuvaputki.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
250 €
Ilmoitus on sulkeutunut 26.4.2019 21:01
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.