Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Uudet, paketissa. Ovh 189€ nyt 100€ tulivat minulle tarpeettomina. Halvalla lähtee.
SONY WF-SP800N -BLUETOOTH-KUULOKKEET
Aidosti langattomissa WF-SP800N-urheilukuulokkeissa yhdistyvät pitkä akunkesto, veden- ja hienkestävyys sekä syvä bassoääni ja digitaalinen taustahälyn poisto. Ne eivät jätä sinua pulaan kovassakaan menossa. IP55-luokitus takaa, etteivät roiskeet, hiki ja pöly pysäytä kuulokkeita – tai treeniäsi. Vedenpitävät kuulokkeet voi myös pestä kovien treenien jälkeen. Yhdellä täydellä latauksella kuulokkeiden virta riittää 9 tunniksi, ja kätevän latauskotelon avulla saat toiset 9 tuntia käyttöaikaa. Saat siis jopa 18 tuntia hälytöntä kuuntelua. Kun hälynpoisto ei ole käytössä, toistoaika on tätäkin pidempi: 13 tuntia täydellä latauksella ja toiset 13 tuntia latauskotelon ansiosta eli yhteensä huikeat 26 tuntia. 3 Jos sinulla on kiire, 10 minuutin pikalatauksella saat jopa 60 minuuttia musiikin toistoaikaa.

Pehmustetun tukikaaren ja kolmiulotteisen kaarevan muotoilun ansiosta kuulokkeissa on miellyttävä istuvuus. Tukikaaria on kahta kokoa, mikä takaa napakan istuvuuden kovankin treenin aikana. Mukana on neljät pitkät silikonikumiset korvatyynyt, jotta ne istuvat täydellisesti korviin, optimoivat äänenlaadun ja vähentävät taustahälyä. Kun sinä liikut, kuulokkeet pysyvät paikallaan. Bluetooth-siru välittää ääntä vasempaan ja oikeaan korvaan samanaikaisesti, ja optimoitu antennin muotoilu varmistaa vakaan yhteyden ja erinomaisen kuuntelukokemuksen. Pienen latenssin ansiosta myös katselu on miellyttävää.

EXTRA BASS -äänentoistoteknologia tuottaa tehokkaan, jykevän bassoäänen ja antaa voimaa. Kun haluat lisää tehoa treeniisi erityisen soittolistan avulla, hälynpoisto jättää häiriöt ulkopuolelle. Olit sitten salilla tai kadulla, saat keskittyä musiikkiin täysillä. Ympäristön äänitila pitää sinut valppaana liikkeellä ollessasi: kuulet musiikin lisäksi myös ympäristön äänet. Nauti lempikappaleistasi ja kuuntele samalla, mitä treenikaverillasi on sanottavaa tai mitä ympärilläsi tapahtuu.

Adaptive Sound Control on älykäs toiminto, joka tunnistaa automaattisesti kuuntelutilanteen, olipa kyseessä sitten juoksu- tai kävelylenkki, odottaminen tai matkustus, ja säätää ääniasetukset sen mukaan. Voit myös muokata asetukset mieleisiksi Sony | Headphones Connect -sovelluksella – se oppii jopa tunnistamaan suosikkipaikkasi, kuten kuntosalin tai puiston.

Kun asetat sormen nappikuulokkeen päälle, äänenvoimakkuus pienenee heti ja ympäristön äänet kuuluvat. Voit heti keskustella jonkun kanssa ottamatta kuulokkeita pois korvista. Kosketustoimintojen avulla voit toistaa ja keskeyttää kappaleita, siirtyä kappaleiden välillä ja säätää äänenvoimakkuutta. Kosketustoimintojen muokkaus on myös mahdollista. Sony | Headphones Connect -sovelluksessa voit määrittää eri vaihtoehtoja. Lisäksi voit hallinnoida aikataulujasi kysymällä Google Assistantilta: nauti viihteestä, pidä yhteyttä kavereihin, hanki tietoja, kuuntele musiikkia ja ilmoituksia sekä aseta muistutuksia.

WF-SP800N-kuulokkeet takaavat erinomaisen äänenlaadun handsfree-puheluita varten, ja voit vastata puheluihin käyttämällä yhtä nappikuuloketta tai molempia. Näin voit ladata niitä vuorotellen tai kuulla puhelut selkeästi meluisissa ympäristöissä. WF-SP800N tukee myös Googlen Fast Pair -ominaisuutta, jolla voit paikantaa, minne jätit WF-SP800N-kuulokkeesi, joko soittoäänen perusteella tai tarkistamalla niiden viimeisen sijaintipaikan Googlen Find My Device -sovelluksen avulla.

Näillä kuulokkeilla voit nauttia 360 Reality Audio -äänestä. Se tuntuu yhtä todelliselta kuin konsertissa tai äänitysstudiossa. Uppoudu ympäröivään ääneen: 360 Reality Audio tekee musiikista mukaansatempaavampaa ja aidompaa kuin koskaan aiemmin.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

100 €
Ilmoitus on sulkeutunut 26.6.2021 12:06
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.