Kuvaus

Koko perheen jännittävä seikkailuelokuva Soppalinnan Salaseura tulee ensi-iltaan perjantaina 25.3. Solar Films -elokuva on suomalais-virolainen yhteistuotanto Nafta Filmsin kanssa. Elokuva tuli ensi-iltaan Virossa kesällä 2015 ja sai huikeat 90 000 katsojaa. Soppalinnan Salaseura on Viron kaikkien aikojen kolmanneksi katsotuin elokuva. Suomeksi dubatussa elokuvassa näyttelee Sampo Sarkola.

Nykyaikaiseen Soppalinnan satukaupunkiin sijoittuva seikkailu alkaa, kun kaupunkiin leviää salaperäinen myrkky, joka muuttaa aikuiset lapsiksi. Fiksun ja urhean Marin ja hänen kavereidensa muodostama Soppalinnan salaseura ryhtyy etsimään salaperäistä vasta-ainetta, joka pystyy pelastamaan kaupungin asukkaat, mutta ainoastaan 48 tunnin sisällä. Arvoituksista heillä onkin jo kokemusta, sillä heillä on tapana leikkiä Marin isoisän keksimiä aarteenetsintäleikkejä.

Soppalinnan Salaseura -elokuva perustuu Mika Keräsen tuotantoon ja suosittuihin lastenkirjoihin Oranssi polkupyörä ja Hopeinen aarrearkku. Elokuvan on ohjannut Margus Paju ja suomeksi dubatun version on ohjannut Pekka Lehtosaari. Soppalinnan Salaseuran ovat tuottaneet Jesse Fryckman, Esko Rips ja Diana Mikita.

 

Ensiesitysvuosi
2015

Ohjaus
Margus Paju

Käsikirjoitus
Mika Keränen

Näyttelijät
Olivia Viikant
Arabella Antons
Hugo Soosaar
Karl Jakob Vibur
Mirtel Pohla
Evelin Võigemast
Ott Aardam
Tiit Lilleorg
Sten-Markus Rohtla
Gregor Kelder
Meriliis Lillemägi
Sampo Sarkola

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 53 vrk 8 h 2 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5 € Sulkeutuu 53 vrk 8 h 2 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.