Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Lehti on saksankielinen ja kertoo USA sota jutuista alkaen intiaani murhista jne..päättyen tämänhetken tilanteisiin, kun he ottivat kontra valtioksi mm. IRAN  mahtivaltion. ( muinainen Persia )  Koko on 30x21cm, runsas kuvitus ja sivuja on 82 kpl. Runsaan kuvituksen ansiosta moni asiaa selviää, jopa ilman PC kääntäjää ja osaamatta saksaa sanaakaan. 

MIL31MI003  Lehti  Sota Vale USA Compact erikoisnumero 

Kohteen taustaa syventävää tarinaa:

Alkaa siitä, kun intiaaneja alettiin järjestelmällisesti murhata, " kuollut intiaani on hyvä intiaani "  ja tapporahaa intiaanista sai, kun toimitti hänen päänahan... minkä tavan sitten oppivat  intaanit valkoisilta. Intiaani lapsia ja naisia ammuttiin kylmästi, heidän ruokaa ja vaatetta  (nahka) olivat Biisoni puhvelit, mutta valkoiset tappoivat niitä liki sukupuuttoon. 

1. Maailmansota ja USA pankit rahoittivat sotivia osapuolia, mutta ei saksaa...  kun lainarahaa olivat isot New York pankit  antaneet  , niin äkkiä heräsi pelko, jos Saksa voittaakin sodan, jolloin hyvästi korot ja voitot... alkoi isonraha toimia ja propagandaa levittämään, koko USA kansaa alettiin  aivopestä vastaan Saksa , lehdet kirkuivat; " Hunnit tappavat lapsia jne.. " Hunneilla tarkoitettiin saksalaisia, vaikka oikeat hunnit olivat  Kaspian  Meren pohjoispuolen hurjia asukkaita, ehkä mongooli kansaa ja noin  1500 vuotta sitten heitä tunkeutui Eurooppaan.....Pelkoa kauhua ja vale massa propagandaa lehtien ja radion avulla levittämällä  saatiin  USA sotaan mukaan ja Britannia menetti maailmanvaltansa USA:lle, koska ajautui velkoihin sodan takia.....massamaista ja tehokasta Fake News levitystä ja Saksan koko hyvä maine mustamaalattiin.... 

Kuinka Pearl Harbor  Hawaii saaren hyökkäys ihan oikeasti meni ja kuinka se tehtiin Japanille syötiksi, kuinka  USA soti vastaan Hakaristi-Saksaa,    Kylmän sodan tapahtumat Kuuba, Vietnam sota ja sen nolo karvas tappio, kuinka moderni maailma rakensi kuvaa ja käsitystä Fake News tietojen pohjalta Bosniasta , Kosovosta,  Irak, Libya ja vaikka Syyria ja Iran..kuinka tehokas propaganda nykyaikana toimii myös....

Syyria oli ihan OK valtio kaikkien mielestä, valtakunnan isä Hafiz Assad johti maata vuodet 1970-2000. Kun nykyinen johtaja Baschar al-Assad otti valtion johdon käsinsä vuonna 2000, oli hän maailman lehdistön lempilapsi. Assad sai huippu silmälääkäri koulutuksen LONDON Western Eye Hospital ja hänen säiteilevä kaunis vaimo Asma, joka oli talousasiantuntija City of London, hyvin toimeentulevasta Syyria perheestä.  Edustava kaunis pari tapasi Britannian Kuningattaren, Ranskan Presidentti Chirac luovutti jopa Ranskan kunnialegioonan mitalin. Korkeasti sivistyt ja omaa kansaa rakastava pari joutui sattuman kautta Syyrian johtoon...maan johtoon oli sovittu vanhempi veli, mutta hän kuoli auto kolarissa v. 1994. Siksi oli pakko hyvin toimeentulevan Lontoon silmälääkärin muuttaa ex-kotimaahansa ja ottaa maan johto käsiinsä. 

MIksi Assad on sitten "paha? "    Kaikki alkoi siitä , kun USA hyökkäsi YK:n yhteisesti sovittuja sääntöjä  vastaan  äkkiä IRAK maahan vuonna 2003 ja olisi halunnut käyttää hyökkäyksessä Syyria lentokenttiä..  Isänmaallinen  Assad kielsi sen, hän sanoi, ettei  anna naapurimaahan tehtävää sotaa varten  apua vieraille valtioille. Muutama viikko kului ja Presidentti George W Bush asetti Syyrian johtomiehen "Pahan akseli listalle ".

Jo antiikin aikana oli Rooman Imperium provinssi Syyria tärkeä kaupankäynnin  solmukohta ja viimeiset 400 vuotta oli Syyria Turkin Osmanien valtakunnan aluetta vuoteen 1918 asti .    Siitälähtien Ranskan mandaatti aluetta vuoteen 1946 asti .  Nyt tuli Syyrialle Itsenäisyys ja tätä eivät kaikki valtiot pitäneet hyvänä asiana.

Damaskusta vastaan tehtiin  11 vuoden aikana peräti 3 "putsausyritystä" kaataa Syyria maan johto ja aiheuttaa  maassa sisäistä sekasortoa. Viimeinen yritys kantoi nimeä " Vaakuna"   CIA ja päättyi vuonna 1957 siihen kun ajettiin panssarivaunut USA lähetystön portille ja Rocky Stone karkoitettiin maasta ja Syyria kansa ei pitänyt siitä, ettei heidän itsenäisyyttä kunnioitettu ja se alkoi etsiä  partnereita muualta. 

Wikileaks paljastamat dokumentit näyttävät, että myyräntyö vastaan näitä alueen valtioita vastaan alkoi jo 5 vuotta ennen sotaa.  Tämä Compact lehti kertoo pikkutarkasti kuka ja kuinka johti operaatioita ja kuinka aletaan tukea eri Islam piirejä länsimaisella  rahoituksella , maan itäosassa olevia öljykenttiä suojellaan vahvasti...öljy näyttelee tärkeää osaa, sillä öljy on rahaa..... lisää aseita saivat terroristit vastaan Assad Libyasta, kun Muhammed Gadaffi kaatui  ulkomaiden hyökkäyksellä (Nato)  , laivalasteja aseita saapui länsimaiden tukemille terroristeille. Jopa SAM 7 kuuluisia Venäjän anti-lentokone ohjuksia tuli ....toimitettujen aseiden määrä oli suurin sitten VietNam sodan.  

Syyriasta tuli sota aluetta ja noin 400,000 kaatuu sodan uhreina, noin 4 miljoonaa syyrialaista pakenee ulkomaille. Lue tästä lehdestä kuinka " Väärän lipun alla "  tehdään kaasu terroritekoja jonka tarkoitus oli nostaa kansaa vastaan virallinen maan hallitus, eli  Assad.     Edelleen lehti kertoo kuvin ja sanoin, kuinka Venäjää ihan pyydettiin tuomaan omia sotilaitaan Syyriaan. Virallinen kutsupyyntö, kun muut valtiot ovat vieraita sotilaita vieraassa maassa. 

  Venäjä testailee omia aseitaan ja ohjuksia alueella ja moni maa tulkitsee  sen , näyttö että maa omaa modernia aseita ja on sotilaallisesti vahva supervaltio. 

Lehti kirjoittaa myös IRAN tilanteesta jne..mielenkiintoinen ja nykyisen  länsimaiden Valta-Median ( Lehdistö TV ) linjoista poikkeavaa informaatiota ja katsontakantaa..... 

Kuva 4. Kertoo kuinka Korean niemimaa, joka oli ollut Japanin alusmaa, mutta se hävisi sodan ja pohjoisen osan Korean niemestä otti Neuvostoliitto ja etelä-osan taas USA. Siitä tulikin sota, koska pohjoinen halusi kaikki kommunistiseksi alueeksi ja siitä taas ei pitänyt silloin USA. Vuodet 1950-1953 . Korean sota ja hyvin verinen USA:lle. 

Älä koskan sotke jonkun maan poliittista ja sotilaallista johtoa saman kansan syviin riveihin....usein itse kansa ja ihmiset ovat ihan OK. 

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 

Halvin on ns. Pikku-Paketti DHL, saa painaa 2 kg ja maksaa 8,50 EUR  ( ei seurantanumeroa ) 

DHL paketti 5 kg painon asti maksaa 16,99 EUR, usein kerätään samaan pakettiin useampi tavara. Kirjat ja paperi tuotteet , dokumentit yms. maksavat Saksan Postin kulujen mukaan noin 5 eur. Mutta poikkeuksia on helppo tehdä myös alaspäin. 

HUOM: Vain 16,99 EUR maksavalla DHL paketilla on seurantanumero. Jos se on tärkeä sinulle, niin valitse DHL paketti toimitustavaksi ja mainitse asiasta myyjälle. 

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


15,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 24.4.2024 0:39
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.