Kuvaus

Ok-kuntoinen kovakantinen teos, painovuosi 1920. Ensimmäinen painos. Ikäisekseen siis hyväkuntoinen.

Kirjan sivuilta löytyy muutamia leimoja, joissa lukee "Hämäläis-Keskisuomalainen kirjasto" sekä "Poistettu luettelosta". Ensimmäisellä tyhjällä sivulla on kuulakärkikynämerkintä vuodelta 1972.

Kyseessä on heti sisällissotamme jälkeen kirjoitettu valkoisten puolella taistelleen ruotsalaisen vapaaehtoisen, H. Hjalmarssonin aikalaiskuvaus sotatapahtumista.

Kirjan kuvituksena on valokuvia valkoisten puolella olleista siviileistä ja upseereista sekä taistelupaikoista, joissa näkyy myös kaatuneita. Lisäksi taistelukentistä on piirretty karttaluonnokset, joihin on merkitty joukkojen asemat.

Kirjasta saakin hieman erilaisen kuvan tapahtumista kuin monessa muussa teoksessa. Koska mies on valkoisten puolella taistellut, hän kuvaa tarkkaan kaikki kuulemansa punaisten hirmuteot. Kirjan lopussa onkin teoksen varsinainen helmi. Hän ei enää edes hätkähdä kun suomalaiset teloittavat vankejaan joka päivä, vaan on turtunut sotaan ja kävelee teloitettujen vankien ruumiiden ohi sen kummemmin asiaa pohtimatta. Ostaja noutaa paikan päältä tai maksaa lähetyskuluja 9 euroa, jolloin toimitus postitse pakettina, josta saa lähetystunnuksen. Lisäksi pakettia pystyy pehmustamaan sanomalehtipaperilla tai vastavaalla tavalla. Samaan pakettiin mahtuu toki muitakin myymiäni huutokohteita.

Ostokset voi maksaa myös paypal-tililleni.

Tästä linkistä näet myymäni kirjat

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

35 €
tai
Sulkeutuu 6 vrk 22 h 3 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

35 € Sulkeutuu 6 vrk 22 h 3 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.