Kuvaus

Blu-ray, suomenkielinen tekstitys.

Tähtinyrkkeilijä Billy "The Great" Hopen elämä on täydellistä - huikea ura, kaunis ja rakastava vaimo, ihastuttava tytär ja ylellinen elämäntyyli. Kun vastoinkäymiset alkavat piinata hänen elämäänsä, pudotus huipulta on raju ja hän menettää lähes kaiken. Rähjäiseltä lähisalilta löytyy kuitenkin yllättävä pelastaja: Tick Willis, joka tunnetaan entisenä ottelijana ja kaupungin kovimpien amatöörinyrkkeilijöiden valmentajana. Billyn ainoa vaihtoehto on panna tulevaisuutensa peliin Tickin neuvojen ja kärsivällisyyden varaan, ja niin hän käy elämänsä kovimpaan taisteluun yrittäessään sovittaa virheensä ja ansaitakseen takaisin rakkaidensa luottamuksen.

Otetaan ripaus Kuin raivoa härkää (1980), tuhti annos Rockya (1976) ja heitetään sekaan kaikki mahdolliset nyrkkeilyelokuvien kliseet. Tuloksena on Antoine Fuquan ohjaama nyrkkeilydraama Southpaw, jonka pääosassa amerikkalaisen nykyelokuvan lahjakkaimpiin miesnäyttelijöihin lukeutuva Jake Gyllenhaal jatkaa puuttuvan Oscarin metsästystään.

Gyllenhaalin esittämä Billy Hope on raskaan keskisarjan maailmanmestari, jolla on kaunis vaimo (Rachel McAdams), herttainen tytär (Oona Laurence) ja ylellinen koti. Sitten iskee onnettomuus ja Billyn elämältä putoaa pohja. Mestari menettää tittelinsä, perheensä ja omaisuutensa. Onneksi pohjalta johtaa vain yksi tie, ja se vie takaisin ylös.

Vaikka Southpaw ei säästä katsojaa yhdeltäkään nyrkkeilyelokuvien kliseeltä, sen jaksaa yllättävän helposti katsoa loppuun asti.

Kuorissa hieman käyttökulumaa. bd ok.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 119 vrk 12 h 7 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6 € Sulkeutuu 119 vrk 12 h 7 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.