Kuvaus

Ohjaa galaksin kohtaloa klassisessa vuoropohjaisessa Captains-pelissä, joka kutsuu sinut löytöretkelle valloittamaan kokonaan uuden avaruuden. Johda laivastosi ja kapteenisi voittoon. Peli sisältää useita erilaisia pelitapoja, kuten resurssien keruun, roolipelaamisen ja strategian. Pelin peruselementit käsittävät avaruusaseman kehittämisen (avaruusasema koostuu rakenteista, joista muodostuu resursseja, kapteeneja tai aluksia) sekä avaruuden valloituksen, niin että kapteeni johtaa suurta laivastoa ja käyttää avaruusteknologiaa.


3 kampanjaa, 24 tehtävää ja viisi avaruusasematyyppiä, joissa kussakin kuusi alustyyppiä, kustakin aluksesta päivitetyt ja päivittämättömät muodot, sekä runsaasti muunlaisia aluksia. Koe kaikkien aikojen hienoin sekoitus seikkailua, strategiaa, taktiikkaa, johtamistaitoa ja roolipeliä. Erilaiset resurssit löytyvät etupäässä asteroidikaivoksista. Niistä rakennetaan kapteenit ja heidän avaruuslaivastonsa.
Jokaista laivastoa johtaa kapteeni. Kapteeneja elämäkertoineen on yli 120. Jokaisella kapteenilla on omat erityispiirteensä. Kukin avaruusasema voi kehittää vain tiettyyn sivilisaatioon sopivia avaruusaluksia. Kehitä uusinta teknologiaa ja päivitä laivastoasi. 3D-animoitu maailma, selkeä grafiikka ja tarina sisältää lisäseikkailuja. Kunkin retken erityispiirteet tekevät pelikokemuksesta rikkaan. Valittavana yli 200 teknologiaa. Täydellinen ja joustava strategiaelämys uudelle pelaajasukupolvelle. Käytettävissä monipelaajatila ja karttaeditori.Laitevaatimukset:


* XP/VISTA
* Processor: 2.0 Ghz Pentium® 4
* Memory: 768 MB Ram
* Video: DirectX® 9 Compatible Graphics Card (Radeon® 9500, GeForce® 5800)
* Sound: 16 Bit Soundcard DirectX® 9.0c
* Hard Disk Space: 3 GB
* Input: Keyboard und Mouse

Peli on uusi ja muoveissa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 71 vrk 22 h 17 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2,95 € Sulkeutuu 71 vrk 22 h 17 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.