Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Pari minimaalista naarmua

 


Kovapintainen erikoisagentti Robert Scott saa parikseen nuoren ja lahjakkaan Curtisin. Agenttien tehtävä: löytää presidentin kidnapattu tytär Laura ilman, että kukaan saa asiasta vihiä. Kesken tutkimusten saadaan tieto, että Laura on menehtynyt sieppaajiensa käsissä. Curtis on kuitenkin vakuuttunut sitä, että tyttö on edelleen elossa ja vannoo löytävänsä tämän. Vastentahtoinen Scott lähtee mukaan epäviralliseen tutkimustyöhön, jonka seurauksena parivaljakko tulee astuneeksi sangen vaikutusvaltaisten ihmisten varpaille. Agentit huomaavat pian, että he ovat menneet liian pitkälle – mutta on jo liian myöhäistä perääntyä.

DAVID MAMETIN ohjaama ja käsikirjoittama nopeakäänteinen toimintatrilleri hengästyttää hurjilla juonenkäänteillään! VAL KILMER (”Heat”, ”Batman Forever”) esittää agentti Scottia, joka joutuu keskelle pitkän uransa räjähdysherkintä tapausta – toiminnan keskipisteessä on Valkoinen talo ja sen liki rajaton mahti. Näyttelijälistalla on WILLIAM H. MACYN ja ED O’NEILLIN kaltaisia rautaisia konkareita vallanhimoisten poliitikkojen rooleissa; DEREK LUKE lataa nuorta voimaa peliin idealistisen agentti Curtisin osassa.

Ohjaaja: David Mamet

Näyttelijät: Val Kilmer, Derek Luke, Clark Gregg, Johnny Messner, Tia Texada, Jeremie Campbell, Bob Jennings, Lionel Mark Smith, Chris LaCentra, Renato Magno, Mark FitzGerald, Tony Mamet, Ron Butler, Steven Culp, Vincent Guastaferro
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 13.10.2019 12:41
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.