Tuote on myyty käyttäjälle jornos hintaan 24 €

Kuvaus

Mysteerilaatikon lanseeruksesta tulee pian 8 vuotta. Näiden vuosien aikana reilu 5000 levyä on saanut uuden kodin. Tammikuussa 2024 me UUDISTIMME koko laatikko. 

Vuonna 2024 Mysteerilaatikko sisältää vain osaksi ostajalle täysin mysteerisiä levyä. Niiden lisäksi sinne sujahtaa 10, tai kuten tällä viikolla peräti 20 omaa valintaa hintaryhmästä 2 - 3 euroa (tarjolla tänään tasan 64 levyä (ja lisää tulee reilusti kahden viikon aikana levyistä jotka ovat tänään kaupassa jopa 5 euron hintaisia)).

Mysteerilaatikon voittaja saa siis huutokaupan päätyttyä valita mysteerilevyjen lisäksi meidän myynnissä olevista yksittäis levyistä jopa 60 euron BONUS levyt (= 20 kpl x 3 e).

Jos/kun laatikon hinta nousee 30 euroon, bonuslevyjä saa valita (yli 164 levyn valikoimasta) hintaryhmästä 2-3,5 euroa (eli bonareita voi saada jopa 70 EUROLLA!!!). Myös tämän ryhmän levymäärä kasvaa selvästi ennen huutokaupan päättymistä ja siihen voi päätyä jopa nyt myynnissä olevia 6 euron levyjä  

Bonus levyt tulee ilmoittaa myyjälle sähköpostilla, EI Huutonetistä ostaen.

Veikkaan, että jatkossa useampi tajuaa kuinka loistava tämä laatikko onkaan. Oma odotukseni on että sen hinta kohoaa jatkossa lähemmäksi 60 euroa. Arvohan on jokaisen kuulijan korvaan eri, mutta ei tällaista kasaa levyjä saa millään alle sataselle kun lähtee niitä erikseen etsimään.

Tämä laatikko sisältää täysin satunnaisesti useamman sadan kiertoon lähtevän levyn joukosta poimittuja LP-levyjä. Mukana EI OLE missään tapauksessa erityisen arvokkaita levyjä, ei Rolling Stones, ei Beatles, ei Pink Floyd tai Led Zeppelin. Mukana ei ole (minun tietääkseni) 60-luvun havinaisia englantilaisia proge-, heavy- tai blues levyjä. Sitä vastoin laatikossa on kotimaista iskelmää, soulia & funkia, poppia, country jne. Mikään genre tai artisti ei ole yli edustettuna eli laatikko on hyvä tapa saada musaa laajasta eri genreistä.

Hakusanoja: halpa laatikko ero kasa läjä vinyyliä  heavy jatsi jazz rockabilly.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
24 €
Ilmoitus on sulkeutunut 23.3.2024 20:01
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.